Ники Терзиев
New Member
Здравейте!Нужна ми е малко помощ относно намиране на фирма в Пловдив(само в града).Аз съм 11 клас в края на годината ще имаме 10-12 дни практика и до края на октомври трябва да си намерим фирма в град Пловдив.В случая нито трябва да се плаща,нито нищо просто се подписва един договор между училището и фирмата за това,че ще се водя че работя там.За сега точно не ни е обяснено какво точно ще правим,сигурно ще е в края на годината все трябва нещо да правим де,защото и дневник трябва да се водим с това,което вършим всеки ден.Дейността ще е свързана с икономика,все пак уча в Търговска Гимназия(счетоводство,право ...).Та питам тук,ако някой има познат собственик на фирма в Пловдив защото по принцип нямам никакви връзки и не знам на къде да се ориентирам да поема в случая,ще се радвам ако някой се отзове.
Пиша тук,защото знам че това е най-известния форум за бизнес в интернет и съм сигурен,че мога да намеря подобна помощ тук
Пиша тук,защото знам че това е най-известния форум за бизнес в интернет и съм сигурен,че мога да намеря подобна помощ тук