shelby Member 30 Ноември 2009 #1 Търся изброените тема. Проблема за родителската обич в Илиада Човека и героите в Илиада Конфликта между Прометей и Зевс Вината и подвига на Порметей
Търся изброените тема. Проблема за родителската обич в Илиада Човека и героите в Илиада Конфликта между Прометей и Зевс Вината и подвига на Порметей
CHILIEV Member 30 Ноември 2009 #2 От: Малко помощ по Бел ! Лелеее... БЕЛ - Български език и литература. Тези теми ги даваха и по мое време. Далече съм от дома иначе бих ти изпратил. Мисля че ги пазя. Късмет и успех
От: Малко помощ по Бел ! Лелеее... БЕЛ - Български език и литература. Тези теми ги даваха и по мое време. Далече съм от дома иначе бих ти изпратил. Мисля че ги пазя. Късмет и успех
ThinkFast New Member 30 Ноември 2009 #3 От: Малко помощ по Бел ! Аз пък не искам и да се сещам... :evil: Всичко на което е пишело БЕЛ или подобно вече е изгорено!
От: Малко помощ по Бел ! Аз пък не искам и да се сещам... :evil: Всичко на което е пишело БЕЛ или подобно вече е изгорено!
biaaro Well-Known Member 30 Ноември 2009 #4 От: Малко помощ по Бел ! И по мое време ги даваха! Ако не бяха изгнили от старост щях да ти ги пратя по пощата. Май някъде около 92/3 съм ги писъл...:shock:
От: Малко помощ по Бел ! И по мое време ги даваха! Ако не бяха изгнили от старост щях да ти ги пратя по пощата. Май някъде около 92/3 съм ги писъл...:shock:
VPenkov New Member 1 Декември 2009 #5 От: Малко помощ по Бел ! За конфликта между боговете съм писал класно навремето. Май го имам вкъщи, като се прибера, ще видя. Ако не отговоря в темата до към 11 вечерта, значи го нямам.
От: Малко помощ по Бел ! За конфликта между боговете съм писал класно навремето. Май го имам вкъщи, като се прибера, ще видя. Ако не отговоря в темата до към 11 вечерта, значи го нямам.
shelby Member 1 Декември 2009 #6 От: Малко помощ по Бел ! Темите за Прометей ги написах ,но за Илиада .