От: Малолетен съм и искам да искарвам по някои лев на месец
bango3 питаш как се изкарват пари от интернет и очакваш някой да се окаже прекалено благороден за да загуби няколко месеца от живота си за да ти даде основата. Казвам няколко месеца защото всеки, който е изкарал над 100 лева от нета е бил в положението да се рови за информация относно материята "пари от интернет" как се печелят, какви са рисковете или пък положителните страни на работата. Ако наистина си прочел важните теми в форума Предприемач, то ти неминуемо си забелязъл, че потребителите са разделени на групи едни печелят от freelance дейност, други от adsense трети от affiliate и т.н. Основното може би е да разбереш, че без учене няма как да изкараш пари защото тук не става въпрос за бъксове, цъкне на рекламки или хакове. Прави си сайтове или блогове, развивай ги и задавай конкретни въпроси как да ги монетизираш но преди да направиш тема използвай търсачката. Аз съм сигурен, че можеш да се справиш ако поне си направиш труда да изгледаш няколко стотин видео урока на тема как да направя сайт, как да привлека посетители, как да напиша добра статия и прочие. Сам забелязваш, че в момента губя бая време да ти обяснявам неща, които пак няма да ти дадат конкретен отговор на въпроса как да печелиш но поне ще има върху какво да помислиш стига да искаш. Желая ти успех!