freelancer
Well-Known Member
На мен 2 пъти ми е замръзвала (почти - колата не можеше да се форсира, само на ниски обороти работеше) нафта от скъпата на ОМВ, така че и тях съм ги зачеркнал.
що се плаща само кеш трябва да провери нап
Не знам дали имате представа колко е голяма София? За да има реално влияние, трябва да пусне поне още 5 бензиностанции.
За сега няма информация за такова нещо. Може би за следващите избори.
Защо бе бате. Няколко десетки колонки компенсират поне бензиностанциите в района. Или поне този квартал може да се води задоволен до някаква степен. Не виждам как от Младост ще се юрнеш до Люлин за да напълниш резервоара и да си мислиш, че е много изгодно при положение, че си изразходвал бензин до там + загубеното време и нерви на опашката. Но около Люлин вече може да се води, че си на сметка. Ще кажат хората, които са го правили вече този номер. Но едно е истина - другите няма да дадат София без бой. Преди всички да свалят цените (ако въобще го направят) ще се изсипва доста драма. Тук и пари имат хората и пазара не е никак малък.Крумов напоследък:
Виж файлът 14987
Не знам дали имате представа колко е голяма София? За да има реално влияние, трябва да пусне поне още 5 бензиностанции.
Искам Марешки да влезе във властта и да видя дали е капиталист.
Цигарите точно са основни разходи на простите хора. Да даваш пари да се тровиш....Марешки има още една мисия - да пусне цигари да продава по 4 лв и тогава вече може да влезе сериозно в политиката , защото хората това ги удря най-здраво в джоба - бензина и цигарите. Това са дневните основни разходи на всички.
Цигари, алкохол. Не е за глупави хора. Ако някой ми каже, че не близва винаги гледам странно.Цигарите точно са основни разходи на простите хора. Да даваш пари да се тровиш....
След 13 години в София има доста добра представа колко е голям града. А и знам, че за разлика от дори 2 стотинки дадена група потребители изминават километриКрумов напоследък:
Виж файлът 14987