Замислих се, възможно ли е да се развива бизнес в интернет, без наличието на мобилно устройство в джоба или другояче казано - може ли да се кара автомобил без волан.
Не е възможно - ако си истински разцъкал всичко и си 100% онлайн - като комуникационни канали и т н...
Не е възможно - ако си слял живота си с бизнеса и той е станал живота ти в ежедневието ти.
Моят iPhone XS Max никога не ме е предавал - този на жена ми също. Даже съм го отбелязал като Айфон в контактите по сайтовете. Доста клиенти с Айфони директно пишат в чата или други подходи.
Допълнително iPad Pro 12.9 в раницата и с мен е целият ми офис...
Преди да звънна на даден телефон го вкарвам грижовно в контактите си... при самото вкарване - Айфона показва, че номера е в Айфон и дава възможност за комуникация между Айфони....
Последният клиент като си сглоби продукта ми прати снимка и благодарско
а предният ден аз му пратих снимка на двата кашона - да знае със сигурност, че идва разглобен продукта.
Социалните мрежи - няма какво да ги коментирам... който ги разбира в тях се спира... но без реакция от страна на хората - бърза реакция - клиента е изпуснат....
Имаш ли професионален съпорт на телефона - имаш всичко с което да задържиш всеки клиент...
Да не намеквам, че 10-30% от хората ползващи интернет над 50-60 г възраст не могат да си пуснат поръчка през сайта. Просто им е трудно - но могат да ти звъннат и диктуват кодове и т н.... и хоп пак продажба.
Съпругата ми и от леглото през Айфона си пуска заявки - ако е нещо спешно. Склада отваря в 8 - заявката е пусната в 6:15 сутринта. В 8:10 на скайпа получава отговор, че и е обработена - а още сме си у нас
шоу ви казвам.
Разплащанията.... пък да не говоря..... към доставчиците.... но рядко виждам някой да плаща онлайн без лаптоп или десктоп. В интерес на истината - малко е по-сложно да плащаш фактури през банковите мобилни App - но като му свикнеш - и ти пуснат фактурата по банка - плащам я докато съм в кенефа примерно
Безкрайни възможности очаква Мобилните Смартфони... който умишлено се ограничава - сам си прави живота по-труден.
Връзки - чрез Вайбър между складове и трансфер на данни - файлове, фактури и т н....
При щета - просто снимам и пращам на Вайбъра в реално време.
Викам си такси чрез официалният Бот на yellow333.com във Вайбър. Позиционирате самостоятелно и не е нужно дори да обясняваш къде се намира - използва джипиес данни излъчвани от Айфона ми.
Ето:
https://www.yellow333.com/porachka/viber