Аз си правя оборота и така, средно 30-60 поръчки на ден, просто ми предложа дадена оферта само да печатам и да изпращам.
Към краен клиент или?Аз си правя оборота и така, средно 30-60 поръчки на ден, просто ми предложа дадена оферта само да печатам и да изпращам, но съм 50 на 50 и по-скоро ще я откажа
Вие четете ли какво пиша? Че си правя бизнес с мои си продукти и ми изкочи ДРУГА оферта, с която само да печатам и да пращам пратки.Това не е бизнес, на който може да разчитате в дългосрочен план.
Това не е бизнес, който може да се развие, и да носи печалба години напред.
Това не е бизнес, с който може да осигурявате прехраната на семейството си.
Защо го правите, харесва ви да се мислете за недосагаем ли?
И как ще си гарантирате, че получената оферта е сериозна?Вие четете ли какво пиша? Че си правя бизнес с мои си продукти и ми изкочи ДРУГА оферта, с която само да печатам и да пращам марки.
Точно за това е пусната темата, за да се видят и чуят различните гледни точки. И аз благодаря за мненията, всичко е възможно ..., въпроса е до колко е доказуемо.И как ще си гарантирате, че получената оферта е сериозна?
Ами, ако определени хора искат да си измият ръцете с вас, и вие да изиграете ролята на "бушона" ? (Той е доставчика, той е изпълнителя, той има цифровите файлове, той има техническата грамотност, той има машините, той прави всичко)
* под "той" разбирайте вие.
Лично аз, бих постъпил така.Точно за това е пусната темата, за да се видят и чуят различните гледни точки. И аз благодаря за мненията, всичко е възможно ..., въпроса е до колко е доказуемо.
действай ако ти се правят пари.. ако ще се чудиш значи това не е за теб
Не съм сигурен, хората имат доказани поръчки, просто имат някакакъв проблем с техниката и не могат да печатат, а и нали знаеш, че и аз винаги мога да си намеря бушон.Тези пари ще ги дава за адвокати, виж че искат да го направят "бушон" по схемата.
"Ако нещо звучи прекалено добре, за да е истина, най-вероятно не е." - ЛАРИ УИНГЕТ
Абсолютно, иначе на една мижава заплатка цял живот и това е.действай ако ти се правят пари.. ако ще се чудиш значи това не е за теб
Не съм сигурен, хората имат доказани поръчки, просто имат някакакъв проблем с техниката и не могат да печатат, а и нали знаеш, че и аз винаги мога да си намеря бушон.
Защо е нужно да се гордея? Така или иначе продуктите ми се харесват, хората са доволни, поръчват си отново. Работя с грижа и професионализъм към всеки продукт. Мога да предложа най-различни подаръчни решения свързани с печат. Просто ще им кажа да ми дадат профил и достъп от който да изпращам с техни данни, има и такава опцияТова не е сериозен бизнес, с който можеш да се гордееш след няколко години. Виждам, че си прилично грамотен, защо се занимаваш с нещо, което ще ти донесе криминална регистрация?
Успех в начинанията, "готвачите" на метаамфетамин имат абсолютно същите разсъждения като теб.продуктите ми се харесват, хората са доволни, поръчват си отново. Работя с грижа и професионализъм към всеки продукт. Мога да предложа най-различни подаръчни решения свързани с печат. Просто ще им кажа да ми дадат профил и достъп от който да изпращам с техни данни, има и такава опция
ако може да си прави.. ти докато говориш такива работи.. ей тук има хора които се занимават с това и вече взеха над 10 апартамента.. дори да ги хванат утре или да спрат да работят това ще могат да се пенсионират с месечна заплата 5-10 бона без да правят нищо.. така че от това се правят много пари и се гордеят много хората :0 ела да видиш какви палати какви коли и т.н.Успех в начинанията, "готвачите" на метаамфетамин имат абсолютно същите разсъждения като теб.
Жалко, че тръгваш в тази посока. Нали се досещаш, че това което правиш в затворите го наричат "кокошкарска работа"? Или казано по друг начин аматьор.
Ще се повторя отново, в тази работа няма растеж. Това е сезонен бизнес, и прилича по-скоро на хоби. Колко печата ще направиш за сезон? Колко ще продадеш? Как ще се развиваш с годините?
ако може да си прави.. ти докато говориш такива работи.. ей тук има хора които се занимават с това и вече взеха над 10 апартамента.. дори да ги хванат утре или да спрат да работят това ще могат да се пенсионират с месечна заплата 5-10 бона без да правят нищо.. така че от това се правят много пари и се гордеят много хората :0 ела да видиш какви палати какви коли и т.н.
да си преценява сам дали си заслужава това което ще прави ахахТемата не е за правенето на пари, или за пенсиониране, а за това че авторът ще изгърми като "бушон". Толкова ли е трудно да се досетите, че никой друг няма да бъде виновен, а единствено, и само той.
Напълно си прав, говорим за пари межу 6000-8000 на месец. Чак без работа не, но не и 24/7. 1 година = приблизително 85 000 лева, пък кучетата нека лаят - кервана си върви.ако може да си прави.. ти докато говориш такива работи.. ей тук има хора които се занимават с това и вече взеха над 10 апартамента.. дори да ги хванат утре или да спрат да работят това ще могат да се пенсионират с месечна заплата 5-10 бона без да правят нищо.. така че от това се правят много пари и се гордеят много хората :0 ела да видиш какви палати какви коли и т.н.
Напълно си прав, говорим за пари межу 6000-8000 на месец. 1 година = приблизително 85 000 лева.