WordPress RAM requirement shanthini (@shanthini) 2 years, 1 month ago Hi, From this reference link we noticed that WordPress website requires 512MB RAM Will this 512MB RAM is needed even if the web…
wordpress.org
Още едно четиво по темата с RAM..... Май мина времето на 10 wordpress сайта на един шернат хост
И все пак. Като правило би било хубаво да е, още в самото начало на билдването на wordpress сайта да си има огледално копие, и преди да се правят каквито и да било промени първо да се запази резервно копие. Нещо което ще направя аз сега, само дето ще си изградя огледалното копие от начало, след което ще го кача онлайн, и от там продължавам нататък. Хамалогия, спор няма, но който няма акъл има крака, така казваше дято ми
Physical Memory Usage
404.98 MB / 1.5 GB (26.37%) - в момента с два wordpress-a. Сега слагам и форума си, и ако е по изгоден от към хабене на ресурс, ще си цъкам на него пък каквото такова
Защото не знам дали съм прав, но със примерно 100/200 души едновременно май ми отиде този 1.5GB RAM
Вариант е може би да се ползва Cloudflare, ще видим.....
438.48 MB / 1.5 GB (28.55%) - заедно с форума и прескачане между публикации и страници....... демек форума е взел точно 34 RAM от 404 RAM........ но да продължим с тестовете.....
И да, вариант е и да потърся вариант за ъпгрейт на хоста, но при положение, че си е обикновен блог, който не изкарва и стотинка, ми егати и Wordpress-a честно
Да си бях цъкал на XenForo.... ама нали блог, SEO и тем подобни