Мат Кътс за съдържанието и линковете

Аз здравен портал нямам и не мисля скоро да почвам. Мисълта ми беше, че освен забавните статии и клипчета, които се ползват за viral marketing на сайтове за забавление, има доста сериозни тематики, които не могат да получат споменатите линкове с години. Та от тази гледна точка, препоръките на Кътс и самия алгоритъм на Г. не са много в час и подтикват към търговия с линкове, спам коментари, бластове и всякакви други техники за набиране на ценни линкчета.
 
От: Мат Кътс за съдържанието и линковете

Отделете време да измислите и скалъпите оригинален и полезен (или просто уникално забавен) пост, подобен на http://theoatmeal.com/comics/cat_vs_internet. Пуснете линкчето в някоя и друга социалка.

След някой и друг ден ще видите как народът сам ви е направил невероятен линк-билдинг, шибвайки го в дигг.ком, личните си блогове и къде ли още не; разпращайки урл-то на всички колеги в офиса (които пък го пращат на гаджетата си в други офиси,...),...

Това е така ама за навънка, тука в БГ едва ли ще те заринат с линкчета... просто незнам какъв трябва да е тоя пост, дето да докара повече линкове от колкото сам ще наспамиш за няколко часа.

Е примерно тоя статия ми е много интересно колко линкчета е събрала - http://therealgenadi.wordpress.com/2010/10/27/историята-на-моят-успешен-online-бизнес/

Някой ако го познава тоя Генади, моля да пита :)
 
Re: От: Мат Кътс за съдържанието и линковете

Е примерно тоя статия ми е много интересно колко линкчета е събрала - http://therealgenadi.wordpress.com/2010/10/27/историята-на-моят-успешен-online-бизнес/)

Доста е събрала със сигурност. Ето и ти сега добави още един. В този форум има още поне два. По другите места не е по-различно.
 
От: Мат Кътс за съдържанието и линковете

Не знам колко и какво е събрал, но дори и по Заглавието на статията - Историята на моя успешен online бизнес - е на четвърто място
 
От: Мат Кътс за съдържанието и линковете

Успешна си беше статията, и във фейсбук беше предизвикала завидна еуфория :)
мантамен, ти изключи ли си персонализираното търсене, за мен се явява на първо място по тази фраза
 
От: Мат Кътс за съдържанието и линковете

Някой ако го познава тоя Генади, моля да пита :)[/QUOTE]

ТОЯ ПИЧ Е МАЙСТОР НА КЪСИЯ РАЗКАЗ. но кефи
 
От: Мат Кътс за съдържанието и линковете

Статията на началната страница не съществува, но пък прочетох тази на Генади :lol:
 
От: Мат Кътс за съдържанието и линковете

Донякъде вярно, но дори и да има дублирано съдържание (пробвано с до 30% от страниците на сайта) с правилен Link Building се постигат чудеса. Сайта от подписа (2-рия) :wink:
 

Горе