Аз да ви кажа честно изпитвам съм и доволен и недоволен. Да ви кажа честно нашата държава се отказа от доста пари като опрости външния дълг на Либия (около 1 млрд евро) и пръсна доволно голямо количество $ за българския и либиййския адвокати, а за тези пари можеха да се направят доста неща за облагородяването на държавата. Най-малко можеха да пооправят пътищата, да помислязат за пенсиите, т.е. пенсионерите:wink:, а има и доста домове за сираци, които са в окаяно състояние. В тези домове хората не стоят по осем години, а по 18 и все си мисля, че има доста повече от 5 деца в тези домове. А и оня ден гледах новините по BTV и казаха, че само за този ден са загинали 7 души, не 5, а 7 - и за всичко това имаше само един репортаж, а за тези прословути медици слушам от 3 години секи ден по телевизията. Ааа и сега се сетих, че даже дъщерята на една от тях иска да съди държавата, защото не била направила всичко възможно, за освобождаването на майка й (не съм 100% сигурен, че точно за това ще я съди но мисля, че така беше). И все пак добре се върнаха, въпреки всичко това, защото си мисля, че все пак са невинни.