rak, благодаря - изглежда обещаващо!
Иване, колко ще ми излезе на месец поддръжката на 20 блога? Да са ъпдейтнати, да са им филтрирани коментарите и да се публикуват по два поста седмично във всеки?
Иване, колко ще ми излезе на месец поддръжката на 20 блога? Да са ъпдейтнати, да са им филтрирани коментарите и да се публикуват по два поста седмично във всеки?
Ако всичките са на WP, можеш да пробваш ей това: http://managewp.com/
Аз лично не съм го пробвал, но това което знам е, че инсталираш един plugin на всеки сайт можеш да го контролираш от отдалечен dashboard. Ако някой е пробвал да сподели, може да е интересно и за останалите.
Това е добро. Безплатният вариант ти дава възможност до 3 сайта. За повече минаваш на платените. Ползваш общ админ панел за всичките сайтове. Ъпдейтваш, сменяш теми, плъгини, коментари, показва използвани ресурси и т.н. само от там. Спестява доста време. Добра инвестиция.
Ето и една "аут оф дъ бокс" идея: Концентрирай се само върху един сайт и го направи брутален, без да си губиш времето за сателити .
Мисля, че това е правилния път. Репутация!
Като чета форума, почти нищо не срещам за ползването на поддомейни. Този "инструмент" май се недооценява.
В светлината на зоопарка и желанието на гошо да почисти авгиевите обори, сателитите минават в deep cosmos.