Здравейте, съфорумци! През месец декември се навършват две години, откакто навлязох в средите на копирайтърите (по-точно контентрайтърите). Поради тази, щастлива за мен, годишнина съм решила да направя следната промоция:
Всеки, който желае да получи безплатна статия, може да ми прати подробности за нея на имейла (petqmivanova @ gmail. com). Теми като финанси, икономика, спорт и политика няма да бъдат включени.
Обем - около 350 думи.
Срок за изпълнение - по ред на пристигане и лична договорка, като статиите не влизат в графа спешни и текущи, т.е. ще ги изпълнявам, когато имам време за тях.
Резултат - ще се радвам да споделите мнение, критики, похвали
Линкове към изготвените статии може да бъдат качени на блога ми (по желание на клиента), като част от моето портфолио.
Запазвам си правото да отказвам изпълнение, ако не се чувствам силна по дадена тема.
Промоцията за записване ще е валидна до края на месец декември!
Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с мен!
Всеки, който желае да получи безплатна статия, може да ми прати подробности за нея на имейла (petqmivanova @ gmail. com). Теми като финанси, икономика, спорт и политика няма да бъдат включени.
Обем - около 350 думи.
Срок за изпълнение - по ред на пристигане и лична договорка, като статиите не влизат в графа спешни и текущи, т.е. ще ги изпълнявам, когато имам време за тях.
Резултат - ще се радвам да споделите мнение, критики, похвали
Линкове към изготвените статии може да бъдат качени на блога ми (по желание на клиента), като част от моето портфолио.
Запазвам си правото да отказвам изпълнение, ако не се чувствам силна по дадена тема.
Промоцията за записване ще е валидна до края на месец декември!
Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с мен!