Ако не съм закъснял, изпратих мейл
Много сме маймуните на клона. И аз чакам, ама бърза работа нямам.Аз май не получих статия?
Аз май не получих статия?
Много сме маймуните на клона. И аз чакам, ама бърза работа нямам.
За да бъда конкретна, заявките до момента са 25.
Цели 25 заявки? Лелеей, как само вредиш на колегите си! Това означава, че си лишила колегите си от 25 поръчки за статии. Ако сметнем, че аз вземам за статия 10 лв. и около 1/3 от тях щяха да поръчат при мен - значи ти си ме лишила от близо 100 лв. приход.
А като се вземе предвид, че освен теб и още един пусна оферта да пише безплатни статии...
Абе хора - имате ли представа как прецаквате колегите си?
Ако се чувстваш лично засегнат по някакъв начин от промоцията ми, моля те пиши ми на лично или пък, ако искаш тук. Отново ще кажа, че нито един колега не се свърза с мен с цел оплакване
Може би ги е срам и не искат да ти казват нищо, защото си жена. Но примерно аз съм коментирал тази сутиация с не един колега. Всъщност има и такива теми, за хората, които пишат евтини статии... а какво пък остава за безплатни такива.
А относно това дали се чувствам засегнат - ни най-малко. Защото предоставям качество и тази цена от 10 лв. е временна и ще подлежи на увеличение. При мен не поръчват статии за количество, а за качество. Но все пак идеята тук е, че вероятно има хора, които се подлъгват от безплатното.
Иначе нямам против нищо за офертата ти, така си решила - така си направила. Успех ти желая. И напротив - дано да има още такива безплатни оферти. Защото така се разбира кой работи качествено и кой не.
Приемам всякакво мнение, нали все пак това е свободен форум. Да, освен че това е жест към съфорумците, е и начин наистина да се види кой в коя сфера е силен.
Желая ти успех и на теб!
Получих си статията и препоръчвам колежката.
Пише приятно и завладяващо.
Оценка по 5 балната система
Дължина - 450 думи : 5/5
Уникалност над 95% : 5/5
Правописни грешки - няма : 5/5
Аз статия не получих но и няма нужда вече.
От хостинг отбираш ли? Трябва ми една такаваЗащо така? Следващата в списъка е твоята. Пиши ми, ако искаш да промениш темата.