Търся: Миграция на форум phpBB

frukt0

Active Member
Рейтинг - 88.2%
15   2   0
Привет, група! Търся някое добро решение за миграция на форум phpBB. В момента системата на форума е тази, но искам да я сменим с нещо по добро и по актуално. За това се надявам някой, който разбира и е мигрирал този тип форуми да ми пише тук или на лично, за да се разберем.

https://zabolekar.info е форума, като се надявам да се намери добро решение за миграция, защото тази система е доста остаряла.
 
Системата не е остаряла, просто трябва да се ъпдейтва като всеки CMS и да се ъпдейтват съответно и плъгините. Миграция към нов CMS за форум изисква време съответно ще изисква и финанси, като гледам доста мнения има и потребители. Безплатните възможности за форуми работещи добре не са много. Може да се смени с безплатния MyBB например или Wordpress с форум плъгин или ако можете да си платите лиценз за Xenforo например ( дето струва една гаща с пари ). Не забравяйте и фактора СЕО, сяната на п0алтформа означава и смяна на връзки, тост писане на редиректи, после малко позагубване на индексация и т.н. Има и не скъпи теми за вашия текущ форум, ъпдейтва се и се избира подходяща тема, купувате я и продължавате без допълнителни драми :) Не се опитвам да ви разубеждавам, по-скоро да ви спестя нерви и средства :)
 

Горе