От: Голям зор да съм първи и к'во?
За съжаление новините не са много хубави, но тъкмо така са и много хубави. 2та сайта които купих вероятно ще ги оставя, keyword research-a им е много лош, думите са трудни, в началото мислех че има шанс, ама не е така за съжаление. Тези дни имах възможноста да говоря с един от най-добрите keyword research-ари в света, ако има такова определение
Светнаха ми очите са много неща, неща които доста софтуери не показват дори, които са от тайните на бранша, смисъл не вярвах че някой ще ми каже такива неща, ама имах невероятен късмет. Помогна ми да осъвъшенстват метода който измислих, та сега буквално мога да бълвам лесни думи с много търсения и по над 50 и нагоре от ниша. Строя 3 нови сайта с вече наистина много лесни думи, от 2та сайта ще загубя може би 500 лева, но не ме бърка особено бързо ще ги върна с новите сайтове, важното е че получих много нови знания, а същност съм намислил нещо ще им адна по една статия за дума с 200К+ търсения, ще прасне Сапе линкове и ще ги ранкна на 1ва позиция, до 2 седмици вероятно ще изям бана от гугъл ама за 2 седмици с думи с половин милион търсения ще си върна 500те лева с доста отгоре мисля.
В момента подготвям услуга за ключови думи, защото колкото намирам не мога да построя за всички сайтове нямам ресурсите и не като парични, а време трябва да строя десетки сайтове, услугата ще тръгне сигурно в BHW в края на Януари, а в предприемач още от днеска утре, като разбира се цените ще са до 2 пъти по-ниски.
Дума с 20 хиляди търсения много лесно монетизаема, конкуренция като за 1к едм дума. Имат г/д добро он пейдж, но типа сайтове който са ранкати там, просто конкуренцията е смешна, има тубрл сателитки и скуидо ... такива думи имам много с такива големи търсения.
Малко над 200 хиляди, първото място е невъзможно но 2рото е много лесно, а за 200к и 2рото си е стабилно.