От: От: Голям зор да съм първи и к'во?
Този Star Entrepreneur му направих пробна поръчка подведен от ниската цена. Не стига, че ме бави около месец САМО за ключовите думи, то те бяха скапани. Добре, че поне се оказа печен и върна парите. Моите сайтове са с думи от типа "керамичен гювеч", а тези, които ми прати той - "баба готви в керамичен гювеч".
Не се учудвам, като гледам страниците и щом дори не можа да ми прати примерен сайт...
Имам една сравнително лесна за ранкване думичка. Няма да я ползвам и мога да я дам на някой, който ми предложи нещо интересно в замяна. Думата е прекрасна за начинаещи и за тестове. 1000 екзакт месечно, 4,35лв CPC. Само .com домейна е зает, но на него няма нищо. Като я гледам думата едно десетина евро месечно може да прави. Не е много, но ако тепърва започвате си е добре.
Виж файлът 3268
Да налазва някой
От на който съм гледал примерни сайтове мога да препоръчам 2 теми от BHW, от едната съм поръчал, тя е която ми даде човека думата с 18к търсения, другата бях впечатлен от примерния сайт и някои други работи.
Това е единия, не този който съм поръчвал, но ми харесаха доста неща в сайтовете -
http://www.blackhatworld.com/blackh...search-engine-optimization-starting-27-a.html
Каза ми че думите са с висока конкуренция на рекламодатели, каза че ако искам дума с 7к търсения, с ниска seo конкуренция и висока на рекламодатели, без бранд ще струва 13$ повече т.е 40. Темата е по-нова т.е едва ли имат много поръчки, така че най-вероятно сайта ще е готов до 7 дена, просто преполагам. Същност сега видях, че за момента не поемат поръчки, като гледам няма много писали в темата т.е явно гледат да не се претруват и държат сайтове да са с високо качество.
Това е от където съм поръчвал -
http://www.blackhatworld.com/blackh...best-earning-year-my-adsense-niche-sites.html всичко беше точно, прати ми думата до 24 часа, след 7 дена сайта беше готов, думата както споменах е бранд, но ми писа ако искам да я сменя, но бях привлечен от тези 18000 търсения
Сега видях, че плащането от Адсенса пише че ще е до 31.03.12 мислех че ще е края на Април т.е ако дойде ще мога да почна проекта с много MNS който съм замислил по-рано.