Микро Нишови Сайтове - Extended How To

От: Голям зор да съм първи и к'во?

Мерси за разясненията, трябва да погледна настройките на маркет самурая, защото сега за някой сайтове дава че ги няма в топ 100 даже, а ранк тракера ги показва на 1-ва страница, а и така трябва да е, има всеки ден посещения и приходи, ще погледна ей сега.

От: Re: Голям зор да съм първи и к'во?

Доскоро смяташе и всяка една картинка за отделен резултат, но напоследък гледам, че са го оправили това.

И при Трависа беше така ама и там са го оправили

Намерих една думичка, но са заети com, net и org. Какво ще препоръчате в следната ситуация

keyword.info
или нещо от срота на topkeyword.com

Само com-а е в топ 5, другите ги няма и в топ 20

Re: Голям зор да съм първи и к'во?

Мда, така изцяло бягаш от основната идея. С инфо-то ще успееш да се ранкнеш, но нали идеята е това да стане с минимални разходи и усилия. Затова за микро нишов сайт - ком, нет и орг домейни.

Значи да действам с инфото и да видим какъв ще е резултатът :twisted:

Някои да има свободна дума ? Мисля да купя тези дни да опитам, че прочетох цялата тема и ми стана всичко много интересно.
Тези снимките със статистиките за думите с коя програма ги гледате/вадите?

Market Samurai. Потърси из нета как можеш да ползваш 40-дневен трайл.

Моите тестове до момента показват че домейни с тирета се класират не по лошо от домейни без тирета - даже вече ги предпочитам когато трябва да се вземе домейн с повече думи - по лесно се открояват

@fenixsz
Мерси

Иначе да попитам думата трябва да е 1000+ търсения месечно от щатите а някаква горна граница има ли ? Защото си намерих 1-2 думи с по 5-8к търсения по екзакт матч и .com/net/org са свободни.
Трябва ли все пак да прегледам другата конкуренция ?

Е защо да има горна граница, принципно се предполага, че колкото повече търсения толкова повече конкуренция има. 5-8к и 3-те основни свободни, много много добре даже. Направи анализ на думите с маркет самурай и traffic travis, скрии урл-тата и може да пуснеш. То като цяло като погледнеш първите 10 и ти става ясно дали можеш да се класираш.

@valcho

Дано не си забравил за Broad и Exact търсения. Трябва да избереш Exact.

Да постоянно гледам дали съм избрал Exact.
Не се бях логнал в адуордса и не ми беше показало CPC. Е оказа се, че е $0.10 пък и 6к+ търсенията се оказаха глобал.
Локал(USA) бяха само 1300.Market samurai-a като натиснах "generate report" почна да ми вади ония червени и жълти таблици та направо го затворих :)
Нищо де още се уча, продължаваме с нова дума. :|

Дума с 1300 локал и 6000 глобал не е лоша, но CPC е малко нисък. Предполагам ще има много ниска конкуренция в рекламодателите, което е по-голямата беда.

В някой теми бяха споменати думи за афилиейт. Та тоя пич - http://www.blackhatworld.com/blackh...md-keywords-high-cpc-easy-rank-start-5-a.html от който си взех думата за Адсенс, каза че са 5$ повече т.е 10 и 20 може да осигури думи питах го специално за clickbank и moreniche, защото гледам че са обсъждани във форума.

https://flippa.com/2713151-90-next-30-days-12-adsense-sites-no-work-1-no-reserve тук забелязах нещо поне според мен странно.Сайт който не се намира по дадените думи в челните класации на гугъл прави приходи.Има няколко сайта които са #n/a Google, но са направи приходи.Според вас как е постигнато това.

Аз класирах за 1 ден работа и 2 седмици чакане един сайт, на 14 позиция при дума с 3000 търсения.
Е вече трети ден съм на тази позиция,а не съм дръпнал и едно посещение :D

Потърсих си аз няколко думи и взех, че намерих няколко които ми хванаха окото.
Но тъй като съм още млад в тая сфера ще ви помоля да ми помогнете,кажете коя е по-добре да се използва от следните :

Дума 1
global monthly searches:1,000
local monthly searches: 700
CPC: $1.88
1.JPG

Дума 2
global monthly searches:1,900
local monthly searches: 860
.COM е зает но няма нищо на него
CPC: $1.08
2.JPG

Дума 3
global monthly searches:12,000
local monthly searches: 12,000
.COM е зает но няма нищо на него
CPC: $8.42
3.JPG

Дума 4
global monthly searches:4,400
local monthly searches: 1,600
домейните са свободни!
CPC: $6.09
4.JPG

Особено последната ми се струва най-добра в сравнение другите, но ще изчакам и вашето мнение.

Горе