Kaloyan Hristov
Active Member
Нали отървахме един такъв... Максим Ставискинацията ще загуби една олимпийска надежда във водната топка ако го затворят, ужас за БОК.
Нали отървахме един такъв... Максим Ставискинацията ще загуби една олимпийска надежда във водната топка ако го затворят, ужас за БОК.
Този е кънкьор. Но, да беше звезда. И не само, в този му период беше официално лице на кампанията "Не край пил".Нали отървахме един такъв... Максим Стависки
За жалост тия адвокати ще използват всяка налична вратичка - от това, че смъртта е причинена от хората, спуснали се на помощ след момента на сблъсъка, до това, че както каза @s1yf0x , камерите нямат регистрация е не могат да се водят доказателство. Да не изключваме и факта, че хората, които за малко не отнесе ще ги водят стресирани от ситуацията, и техните показания нямало да бъдат достоверни.Това е без значение, ако наистина има скъсана аорта и кръвта се изтича в телесните кухини.
Пък и в такъв момент, надали ще ти изникне какво са ти обяснявали. Знаем как се минава там.
Не се знае дали не е бил в съзнание (т.е. адекватен) и той самия не е помолил да му помогнат да излезе. В такива ситуации не се пита, боли ли те, защото притока на адреналин подтиска болката. Просто не е имало кой да му кресне докато е в шок "не мърдай, ще стане по-лошо, викаме линейка" . При мене разбраха, че съм с вътрешен кръвоизлив след 6 часа и половина.Няколко тъпака верно са го измъкнали от колата - и на едно от видеата се вижда.
Олигофрени.
Дори на шофьорските курсове се обяснява, че пострадалият не се пипа, освен ако не изглежда да е в клинична смърт или няма изтичане на гориво.
Със сигурност ще се използва в съда - "ама той наш Кристиянчо не е директният причинител на смъртта" и т.н.
В над 90% от случаите при катастрофа, хората умират от рязкото "спиране".Със сигурност ще се използва в съда - "ама той наш Кристиянчо не е директният причинител на смъртта" и т.н.
И аз знам какво с имал предвид, но честно казано за мен лично ме притесни момента, че гуведото не се е спряло да друса и да шофира. Демек, за мен той е ходел като града без халка по улиците. Било е просто въпрос на време. Сега в затвора ще му я намерят халката. И всичко това пак не е толкова страшно. Доста хора има безпаметни месеци на алкохолизъм и наркомания, зависи кой какво го влече. Притеснен съм от цялото му възпитание, поведение и отговорност, която тук е повече от липсваща. Майка му не знам каква патица застреляна е, ама не му ли вижда всеки ден изпитото от наркотици лице. Или там във ВИП-а, това е модерно. Да си изгубиш човешкия цвят на кожата от скъпи наркотици. Нали тя му ги дава тия пари. Май сядат на една маса вечер и обсъждат с какво нещо ново и скъпо да се надруса. Защото и тази е джигит:
topnovini.bg/novini/858912-maykata-na-kristian-nikolov-e-osajdana-veche-za-katastrofa
Някой го е прокълнал този джип. И тази не се шегува - челно. То само танк може да ги спре тия откачалки. Като видя някоя заспала шматка в голям, черен джип и направо целия настръхвам. Сега е време да го даде на кучето си и то да блъсне някой. Цялото семейство да се изредят.....С този джип нямат късмет Дано и него да го осъдят, ама не на 25 палки, а поне 10 години в панделата, но това ме съмнява...
Какво говориш човек Виждал съм как жена шафьор просто си затваря очите, в ситуация на потенциална катастрофа... Стана ми смешно тогава ама като се замислиш въобще не е за смях работата.Някой го е прокълнал този джип. И тази не се шегува - челно. То само танк може да ги спре тия откачалки. Като видя някоя заспала шматка в голям, черен джип и направо целия настръхвам. Сега е време да го даде на кучето си и то да блъсне някой. Цялото семейство да се изредят.....
И аз гледам БМВ да не е зад мен. Нещо като правило #1 кача ли се на кола. Тия са тотални селяци. Явно е нещо в колата, не мога да си го обясня по друг начин. Един приятел имам, който кара като ненормален по улиците с 5-цата си. Беше ми споделил, че иска и по голяма пишка. Така, че нищо в тия хора не ме учудва. Сори, лични наблюдения. Другият пък с БМВ на сбирките с мен и неговата маса приятели, която не е моя, си мерят кой колко печели и къде е ходел. Още двама от там са с БМВ. Не знам. Но имам и един читав с БМВ. Не всичко е греда там.Някои жени просто не го умеят, но като цяло жените са по-внимателни и съвестни шофьори от мъжете. Мен ме е страх много повече от черните БМВ-та, които Ганьо купува четвърта ръка за 3-4 бона и почва да си мисли, че е Тони Монтана. Комплексарщината е заложена много повече в мъжете, отколкото при жените.
Не е от колата, а от тези, които ги карат. Факт е, че ги карат повече такива.Купете си по едно БМВ и проверете дали е от колата. Аман от стереотипи