Хахаха, яка тема. Аз лично не знам какво искат, но им намаляват 10 заплати след пенсиониране, безплатните картите за градски и куп други такива. Нищо лично хората, които го работят това, но и това не заслужават днешните полицай. Супер негативно съм настроен към тях. Един път се опитват да ни ограбят, преди 3-4 години, няколко пъти ни разбиват мазетата, а като гледам и при тежките престъпления ги няма никакви. Не заслужават нищо. Заслужават да съкратя всички и да ни вкарат от чужбина. Няма такава аматьорщина. Ако им погледнем и каква ефективност имат, не трябва да им се плаща малко, но и да плащат те на гражданите за никаквата работа, която вършат. Утарашиха ми мазето, плащам за СОТ и плащам и данък, за да им покрият заплатите и всички привилегии. Съжалявам, ама дано нищо не им върнат. И ще видите, че и народа няма да ги подкрепи, защото просто не са полиция, а банда униформени хорица, с ръце нали знаете къде....
„С какво работещите в системата на МВР съгрешиха, че само и единствено те трябва да понесат открито престъпното управление на държавата за целия преходен период !?!"
Това ми е любимия цитат. Чудя се как може дори да го повдигат като въпрос....това е най-неуважаваната последно време институция по ред причини - пълни бездарници, мързеливци, некадърници и лентяи. Нямам думи просто....този протест е пълна идиотщина, която заслужава абсолютен игнор.
Най-елементарното е да се зарадваме на тази новина, ама мисля, че това не е на добре. Освен заплатите за пенсиониране, щели да им махат и процента за прослужено време. Това ще ги свали на 600-700 лв заплата. Това е крайно мизерно според мен и никой сериозен човек не го заслужава. Някак не ми изглежда сериозно, 40 годишен мъж с такава заплата. Лошото е че то и сега пълно с боклук в системата, а след промените ще стане още по-страшно.
Чувам че и военните ще ги последват скоро, там почти ги затриха, ама още може предполагам
Не знам... Тея двете професии са основата на всяка държава, а там касапницата е най-голяма. Не мога да си обясня защо се прави!? Имаме огромна държавна администрация, на фона на която армия и полиция са като шепа хора. Ето, на тези избори сме изпрали още 70 нови кмета с цялата им прилежаща бюрокрация. В села с по 3-4 човека.
Явно от ГРОБ така виждат нещата....