Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: Милиционер във форума!
Мисля, че вече е ясно кой е милиционера-разузнавач.
Мисля, че вече е ясно кой е милиционера-разузнавач.
Как кой?За Вискяр Бг:
Кой е тоя?
аре стига мрънка вече. Вчера попрекалих с приказките, но се бях разлигавил А и станахме за смях пред форума:lol:Unwise,
Не съм дошъл тук за да ме наричат педал, или да ме сравняват с някой/нещо.
С нищо не съм предизвикал по какъвто и да е начин разпра, даже напротив.
Не съм и "Предприемач" не мога да се зова такъв (все още), но това не ми пречи да трупам знания по темите които се обсъждат тук.
(Интересно, паразитизъм нарече това "колегата")
На никой не съм се намесил в бизнеса, не съм "срал" по темите (безпричинно), никой не съм обиждал. (Ако съм го правил нехайно или някой се е засегнал се извинявам - не е трудно и педалско, а съвсем човешко мисля.)
Пиша в офтопика предимно, просто за да освежа от тоновете информация и коментари които чета по няколко часа на ден във Форума.
(опитвам се да общувам с Вас, да се смеся с тълпата. Не съм дошъл тук за кратко, да изкарам 50-100 лева и да изчезна безследно - безславно)
Опитвам се да се държа уважително и културно, както в реалният живот.
Стартирах някак един нов начин на мислене и живот тук, не съм очаквал перфекционизъм.
Но някак тази вечер манталитетът отново ме завладя... Ганьо Балкански насреща и - Воала.
Поздрави
До високият плувец:
Не се иска нищо от Теб, каквото трябваше го стори.
Бъди сигурен че ще те намеря, работата е точно в това - да не знаеш откъде ти е дошло.
И споко, Аз за такива простотии винаги имам приятели... навсякъде.
Момченце...
...какво, сега от велик естет в кръга на шегата (Кофти базикни), се превръщаш в "Голям мъж" ?
Препрочети последните 2 страници но с широоооко отворени очи, излез от кибритената кутийка !
Тайм Оф
Няма нищо на този свят което да ме уплаши, ясно ми е че ще умра един ден.
Поради този факт Никога няма да се оставя да бъда унижаван независимо от кой и по какъвто и да е начин.
(В случая Шегичките ти не бяха на място, макар че ти го Рекнах точно 3 пъти)
До скоро !
Най-общо, предприемач е човек, който избира риска на свободата, за да може да разполага с времето си (финансовата свобода е средство за постигане на личната такава). И след като поеме този риск, успява да го постигне.
А като направиш проста сметка сред пишещите, ще видиш 50% на заплата, ученици и студенти, бълнуващи мантри за маркетинг, десетина дребни и двама средни търговеца, няколко специалиста (програмисти, дизайнери, филолози) + малко темерути и зевзеци за разнообразие.