deffnews
Well-Known Member
Здравейте!
Съвсем сериозно се обръщам към вас драги предприемачи.
Редакция 17-ти март. Войната е още в своето начало. Чудя се от какъв времеви диапазон да започнем. Не ми се започва чак от атлантите.
Основаването на България с място на действие Евразия може би е подходящо за част първа.
В търсене на вашето мнение и питането ми е към всеки един от вас.
Започвам да сглобявам материали събирани през годините.
Ще се опитам да поставя основите на поредица от мини новели. Сплав от конспирации, фентъзи, фантастика, дикументалистика.
В анкетата част ви питам дали това би представлявало интерес за вас и под каква форма? Бихте ли прочели такива мини книжки.
И ви предлагам три заглавия, кажете ми кое ви допада Най-много.
В неанкетната част търся вашите съвети и мнения.
Същевременно искам да ви помоля, ако и когато отговорите да посочите какви са вашите интереси.
Съвсем сериозно се обръщам към вас драги предприемачи.
Редакция 17-ти март. Войната е още в своето начало. Чудя се от какъв времеви диапазон да започнем. Не ми се започва чак от атлантите.
Основаването на България с място на действие Евразия може би е подходящо за част първа.
В търсене на вашето мнение и питането ми е към всеки един от вас.
Започвам да сглобявам материали събирани през годините.
Ще се опитам да поставя основите на поредица от мини новели. Сплав от конспирации, фентъзи, фантастика, дикументалистика.
В анкетата част ви питам дали това би представлявало интерес за вас и под каква форма? Бихте ли прочели такива мини книжки.
И ви предлагам три заглавия, кажете ми кое ви допада Най-много.
В неанкетната част търся вашите съвети и мнения.
Същевременно искам да ви помоля, ако и когато отговорите да посочите какви са вашите интереси.
Последно редактирано: