blaster
Well-Known Member
От: Мисли и действай като богат!
Уау, колко смислено допълнение, но самата тема е шаблонна "Мисли и действай като богат". Ако мислим малко по философски ще разберете, че всъщност живота не е само постигане на една цел и бягане в галоп, но разбира се това се научава с годините и всеки го разбира рано или късно
Няколко неща искам да спомена към автора на темата,
-хубаво е, че си се амбицирал от положението, в което си бил. По-лесно е било да кажеш , ми нашите са бедни, и аз ще остана беден, като няма кой да ми даде нещо. Аз като теб съм бил в подобна ситуация, и съм се заклел, че ако съм жив и здрав никога повече няма да бъда беден.
- ако само да можеш да осигуриш децата си добре е критерият си слагаш ниска летва - за това стигат около 5 к семеен доход.
- не съм съгласен, че трябва да остраниш всички действия, които не се свързани с правенето на пари- ще стигнеш до бърнаут, говоря от личен опит. Мозъкът има нужда от почивка и трябва да му я даваш с разнообразни занимания
-Ако почнеш да елиминираш хората , които не са ти полезни ще осъзнаеш, че нямаш приятели. Повечето ми приятели, (не са много като бройка) нямат никакви сходни интереси с моите, но не ми пречи да изпия по една бира веднъж в седмицата с тях.
-Не очаквай да бъдеш разбран тук от повечето хора, за повечето мечтата е да нямат шеф, и ги устройва и 1000-1500 лв доход., дори и да бачкат по 12 часа на ден за тях
Радвай се ,че си неразбран, защото ако всичките те разбираха, щеше да ти е много по-трудно да забогатееш. Помни много точната поговорка - For few to be rich, many have to be poor!!!
Уау, колко смислено допълнение, но самата тема е шаблонна "Мисли и действай като богат". Ако мислим малко по философски ще разберете, че всъщност живота не е само постигане на една цел и бягане в галоп, но разбира се това се научава с годините и всеки го разбира рано или късно