От: Мисли и действай като богат!
Ако всичко написано от мен беше някаква глупост и промиване на мозъци, темата нямаше да има 13 страници с коментари. Реакцията на повечето от Вас ми показва, че съм по правилния път, защото ако липсва съпротивление, то значи не вървя на никъде, а стоя на едно място. Ще продължа да споделям нови статии със Вас. Всякакви коментари са добре дошли, защото дори и с хейта само помагате за популяризирането на темата. Успех на всички в живота и МИСЛЕТЕ ПО-МАЩАБНО! Концентрирайки се върху такива маловажни неща, като форумни спорове, тролове и хейт, само губите от ценното си време, което няма да Ви бъде върнато. Всеки има очи да прочете споделеното и сам да си направи извода дали да вярва на твърденията от текста. Поздрави!
Виж сега, неблагодарността не е от хубавите качества. Скромността, да.
Тези страници в темата са благодарение на хора, които са ти обърнали внимание на темата. Това не означава, че ти си водил успешно дискусия тринадесет страници.
За "промиването на мозъци" е доста трудно да се коментира, защото промитите мозъци много не пишат и не коментират.
Хейта се надявам да осъзнаеш (и като цяло ти да си извадиш полезни изводи от темата, а не да си със самочувствието, че си помогнал с нещо на някой) че е по /срещу принципа на подобни безсъдържателни мантри, а не срещу теб самия и това което искаш да постигнеш.
А още по-интересно ще бъде за теб, когато започнеш да разбираш и приемаш и другите гледни точки, а не да си стоиш заступорен на твоята камбанарийка и от там всичко да ти изглежда олрайт и мащабно. Мащабно - наистина мащабно сигурно е способен да мисли единствено Бог.
И не е въпроса да се повярва в клишета или нещо, което смяташ ти за правилно, а да си инициативен и да го докажеш. Ето, аз направих така и така по тези и тези стъпки. Спечелих толкова, загубих това. Доволен съм.
Примерче пак от вчера- как да организираме среща на курса ни. Този същия човек ме пита. На една възраст сме, от едно място сме тръгнали така да се каже.
Той смея да твърдя е с по-подреден живот без стресове. И ме пита мен. Взимам телефона звъня на една съученичка, точно за десет минути организацията беше направена. Тази съученичка не съм я чувала и виждала от поне десетина година, ако не и повече. Съвсем случайно покрай ФБ си разменихме телефоните. Жената няма деца още. А той тръгнал да ми обяснява как да звъннел на една друга моя съученичка, която роди трето дете наскоро. И го питам: Ти добре ли се? Знаеш ли какво е да се оправяш с три деца, че да я ангажираш и със срещата? А той самия ми обяснява как не знаел какво да каже на някой като му се обади, а не го е виждал отблизо десет години и повече. Аз как се сещам, а той не може и ме пита като неориентирано дете? Щото мисля.