Re: Мнение за лого
Идеята е добра. Харесва ми, може би малко по-дизайнерско може да се наложи да се погледне.
Каква е идеята на слогана? За "изборът е лесен: ясно, но "хубава врата"? Това само малко ме обърка. В смисъл, прецени добре какво точно ще търсят при теб от една врата. И формирай така слогана. Хубава врата не е лошо, но не е силно определение, ако ме разбираш. Все едно магазин за лаптопи да напише хубави лаптопи. Няма начин. Ще напише - евтини, или професионални, или качествени, някое силно определени, което ще грабне точно аудиторията, в която са се прицелили. И ако питаш мен мисля, че "сигурност" ще е по-селс от "хубаво". Работи ги там където е слабото им място - защитата. Пука му, че има рози и дърворезба, щом се отваря с шут.
Естествено, продуктите е редно да отговарят на истината.
И малко офтопик (за което се извинявам): Преди много време бях в един магазин за едни много сигурни и стабилни врати. Имаше много добри неща, от такива с камери в шпионката, до масивни с 4на защита, каквото и да значи. Помислих си, това ако нямаш танк, няма как да влезеш.
Бях там с приятел да си избира, но щом и на мен ми се докупува, смятай за какво си говорим.
И ми се докупува, защото видях как технологията силно бе внедрена в тези уж прости врати.