nikolaicho
Active Member
От: От: Мнение за цена на сайт
Щом на този мега-юбер-гига-суперски сайт всичко му е отлично, защо искаш да го продаваш?
Наеми си един ВА и го научи или му покажи как да го развива, инвестирай част от печалбите на сайта, за да си плащаш на ВА и готово.
Хайде сега, предлагам да спрем с шегите, че сайта струвал двуцифрено или трицифрено число в лева. Знам Ви какви сте скъперници, но моля, говорете сериозно, защото темата е сериозна, не се шегуваме. Исках мнение, да видя кое какво е, но чак това... Вашето минава всякакви граници. За да видите колко сте смешни, ще си цитирам предното мнение:
За да стане ясно на всички, ще го повторя ясно: сайта си има тежест, при отделено минимално усилие лесно се влиза в серпа с текущите топ новини (като казвам това имам предвид, първо-трето място, всичко по-долу е провал за мен!). Освен това и като пропускам останалите фактори: имате инсталация на Уордпрес, подходяща тема, не е нужно да ползвате ВПС (тук отварям скоба, та само вижте си Вашите смешни мнения с вашите сайтове, които правят по 1000 уникални на ден и ревете, че хостингите Ви режат, а аз с лекота правя 30-40к на ден и покривам около 80% от споделен хостинг! А! И отгоре на това не ползвам най-скъпите планове! ). Ще продължа малко с подходящата тема: темата въобще не е безплатна, а се продава, темата е безплатна за мен, защото аз сам съм си я правел и дизайна на темата и оформлението на сайта ми позволява да постигам отлични показатели.
Така, че ако "теглим чертата" образно казано: Инсталация на Уордпрес, направени защити срещу хакване, подобрение на системата които позволяват сваляне на процесорното време, подходяща тема, която позволява постигането на отлични показатели, направени отлични вътрешни връзки в сайта... Как мислите? А и да не забравя, така нареченото "сео мео" не само е направено, но е и с отлични показатели.
Добре, че не съм направил темата в търга, защото мислех да предложа петцифрена сума за продажба, а вие направо се подигравате, 50 лева струвал. Вече ме ядосахте, скъперници сте и това е, не може правилно да оценявате, моля някой от администраторите да заключи темата, предпочитам да затрия сайта, и след като му изтече домейна да си отиде в небитието, отколкото да го продам за 50 лева на скъперници като Вас, които само за 2-3 месеца могат да вземат от реклама петцифрено число, а да не говорим, че познавам доста от коментиращите, които са в състояние и само за месец да вземат само от реклама от рекламни мрежи 2-3к евро! Прекалихте!
Щом на този мега-юбер-гига-суперски сайт всичко му е отлично, защо искаш да го продаваш?
Наеми си един ВА и го научи или му покажи как да го развива, инвестирай част от печалбите на сайта, за да си плащаш на ВА и готово.