Защо не питаш съпорта. Могат да имат няколко DNS-а. Питай в някоя тяхна тема, може някой от там да отговори.Случайно да са ns1.gotobg.net и ns2.gotobg.net
Писах за да не пускам тема само за един такъв въпрос. Съпорта им ми се струва проблематичен. Така си мисля, според мен трябва да има съпорт 24 часа. А нямах търпение да си пусна сайта. Той не, че сега е сайт, но да го видя онлайн. Не с никаква цел, конфликт на интереси и някакви такива. Иначе от скоростта съм доволен. Обаче в сайта им аз поне не намерих някои от най-важните неща, като в случая. То и в поркбън, където си регнах домейна не съм доволен от информацията. Но някак си налучках кое къде.Защо не питаш съпорта. Могат да имат няколко DNS-а. Питай в някоя тяхна тема, може някой от там да отговори.
трябваше за ги притъркаш през FTP, кво се занимаваш с париосвен че вдигнаха цените двойно, вече искат и по 20 лева за 15 минути работа, трябваше да ми изтрият 3 файла които според тях са зловреден код и бам 20 кинта
остава малко и се местя
прЕтъркваш - сори, типо през телефона. Да ги изтриеш, през ftp, ftps, sftp, ssh webgui и т.нпритъркаш ?
Ще каже човек, че си в тоя бранш от вчера.. що пишеш глупости?!? 11 от 10 клиента на споделен хостинг не си гледат файловете на WP-то докато не ги извози някой пакистанец.Аз бих попитал и на твое място как са ги инджекнали, ако нямаш идея ти.
във файловия мениджър виждаш само mtime атрибута на Linux файла, а той се манипулира лесно през php. За правилен post-mortem анализ му трябва -ctime , който не може да се манипулира.Да. Обикновеощно в неъпдейтнат плъгин или тема, или нулната тема, но и това струва пари някой да ти се рови из логовте и то не малко. Просто да си отвори файл мениджъра и разгледа последно едитвани/добавяни файлове.
Що поне не поиска да ги видиш тия файлове..
Обикновено не го дописват това в скриптовете, но има и шанс някой да си е направил труда. Дават малко козче за админите.във файловия мениджър виждаш само mtime атрибута на Linux файла, а той се манипулира лесно през php. За правилен post-mortem анализ му трябва -ctime , който не може да се манипулира.