От: Мнение за VPS от NS1.bg
доскоро бях на друго мнение но след като ми съсипаха сайтовете мога да ти кажа - НЕДЕЙ !!!
Значи сайтовете ми ползваха преди това 3 хостинга техни пакети от евтините и викам айде да мина впс не са ме карали те но имаше разлика 5 лева между общо пакетите и впс-са та викам ще мина... и се почнаха проблемите...
първо местененто искаха сам да го направя.. после сайтовете ми товарели много накараха ме да мина на следващия впс..
и оттохгава не са мирясали сайтовете ми ги няма всеки ден няколко пъти за по 10-15 минути поне
постоянно нещо крашва нещо пада нещо забива ...
не се виждаше от различни градове...
после изведнъж ми изтече и домейна който е за днс-сите на впс-са и им бях платил месец преди това .. ама нещо станал грешка и 5 дена сайтовете ми нямат днсс- си и карат на изпарения !
както и да е случ1айна грешка нали
да но после
ТЕ МИ СПРЯХА ГРУПА ОТ 7-8 САЙТА НА ТОЗИ ВПС ЩОТО ПРЕТОВАРВАЛ СЪРВЪРА!!!
ИМАШЕ САЙТОВЕ С ПО 20-30 УНИКАЛНИ! СПРЯХА ГО И НЕ ГО ПУСНАХА ЦЯЛ ДЕН - И ИЗОБЩО НЕ ГИ ПУСНАХА ДОРИ
БЯХ ИЗВЪН ГРАДА И МИ ЗВЪНИ ПРИЯТЕЛ И МИ КАЗВА САЙТОВЕТЕ ГИ НЯМА ВЛЯЗОХ В НЕТ ЗА МАЛКО ПИСАХ ИМ ПИСМО И ИЗЛЯЗОХ ПРИБИРАМ СЕ САЙТОВЕТЕ ВСЕ ОЩЕ ГИ НЯМА пиша им писма ония некакви ми наглеят звъня им по телефона и даже не виках !! чак се гордея че не им крещях оня вика не ми дръжте тоя тон и ми затвори
и ми вика няма да ви пуснем сайтовете
..
ТОВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОКОЛО 5 ГОДИНИ ПОНЕ ПОЛЗВАМ ТЕХЕН ХОСТИНГ !!! СМЯТАЙТЕ !
ТАКИВА БОКЛУЦИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПРОСТО КАТО ТОПХОСТ СЪЩИТЕ ЛАЙНАРИ НАГЛИИИ И НЕ ИМ ДРЕМЕ
ПИТАМ ГО ЩО НЕ М ИРАБОТИ САЙТАЮ
ОНЯ МИ ВИКА ОБАДЕТЕ С ЕНА ДИЗАЙНЕРА СИ - БЕ ГЪРЧАВ КАКЪВ ДИЗАЙНЕР БЕ ПИШОК..
ДЕБА КВИТО СА КЛЬОЦИ СИЧКИТЕ АКО ОТИДА И ГИ ПОДКАРАМ НА ШАМАРИ ШИ ОСЕРАТ ОФИЦА ИМ ЦЕЛИЯ ДЕБА ПАЛЯЧОВЦИТЕ СМОТАНИ ...
СОРИ МА ДОКАТО ПИША И СЕ ИЗНЕРВИХ...
боклуци са не се занимавай с тях !
ЗНАЕШ ЛИ КОЕ Е НАЙ ИНТЕРЕСНОТО ТЕЗИ САЙТОВЕ КОИТО ТОЛКОВА ИМ ПРЕЧЕХА В МОМЕНТА СА НА ХОСТ ПРИ SPACE.BG И ПЛАЩАМ ПО 23 СТОТИНКИ НА ДЕН ПРИ ТЯХ ЗА ВСИЧКИТЕ ОБЩО !!! ПО 23 СТОТИНКИ !!!
не искам да си тровя живота просто и да се разправям с тия боклуци след начина по който ми се държаха аз реших че е най-добре да не си тровя нервите а да им налоложа наказание глоба ! по 83 лева на месец !толкова им плащах за хостинг сега 83 лев аможе да не с амного но не с аи малко !
1 година по 83 лева са си 1000 лева ! е аз има налагам глоба 1000 лева годишно
догодина ще е 2 000 годишно щото сайтовете все пак се развиват ! та това и имат глоба от мен и да се радват на чистия си офис и на доволни клиенти ! аз немя да си тровя нервите със смотаняци
но това за мен са боклуци да се държиш с клиент който ти плаша редовно все едно си енергото всеки месец отделно домейни по 18 лева ... да лапат сега ще духат супата казано меко и нежно !
аз толкова мога ! имат 1000 лева глоба от мен и разбира се възможно най- добрата антиреклама която мога да им предложа
АЗ МОИ САЙТОВЕ ПРИ ТАКВИА БОКЛУЦИ НЯМА ДА ДЪРЖА...