Привет, мисля, че този магазин е скалъпен, за 1 час работа, като цяло никаква логика към шрифт и големина, логото е толкова голямо, че заема 400px от дисплейя. Става пускай го, просто този магазин не вдъхва вяра, дори ми изглежда на някакъв скам магазин. Общи условия никакви, само тук си пред сериозна санкция, лични данни никакви не виждам, количката е тотален провал, дори не работи като хората, двапъти ме пита за адрес
Доставка до адрес > Адрес за фактура, по някаква причина количката смята моят телефонен номер за невалиден, пробвах със друг и се получи, двата номера имат разлика от една цифра... при адрес за фактура, написах друг номер от сорта на 000000213312 и го прие, странна валидация. Не знам каква е тази система, но определено има доста странни дефекти, макар че изглежда доста добре като система. При филтъра с цените показва, че мога да филтрирам до 3 лв, след филтриране на 3 лв, продукт няма, макар че филтъра казва, че има продукт със 3 лв. След достъпване на продукт в дадена категория на моменти при цените пише N/A??? Снимка:
https://ibb.co/6DWJyPV
Не знам кой ти е правил магазина, но просто смени системата, това прилича на Woo което нещо не е настроено както трябва или просто нещо е объркано тотално.
Поздрави,
Станимир И