Здравей и добре си ни дошъл тук.
Интересн блог и определено интересни статии. зачетох се в няколко, защото ме касаеха пряко - за алкохола, за рапарите, и други. Пъвро поздравления за блога и какво може да се промени, за да стане още по-добър, поне според моите виждания.
Дореди си още сайдбара, защото изглежда празен. Дори и да спестиш на потребителя много кролиране, защо не направиш хедъра по-малък. Така е малко големичък, но ти си знаеш тук. Поддържа ли страници в меню блога? Може да изскараш категориите горе, повечето голеи блогове го правят, но не защото те го правят го споменавам, а защото е удобство за потребителя да си рови в неговата категория.
Сложи си фавиконка задължително. Оформи си футъра и лентите отдолу. Може малко да се поработи и върху дизайна. На мен такива блогове не ми допадат. Тесни и дълги. Ако засисеше от мен, щях да сложа по-широк дизайн и да отворя тук там и позиция за реклама.

Наското един пич във форума питаше за инфо тема за блогър, так доста се поровиха хората и видях, че са дали доста добри предложения за дизайн и структура. И още нещо - поптимизирай си го, слагай си заглавия h1, h2, карта на блога, вътрешни описания и тайтъли и други подбобни. С тази тематика си направо и само за социалните мрежи.

Ееее, може и други методи да използваш, но това ще ти е на теб рекламата.
Айде успехи и със здраве.