Тоа пък, поредния прекалено много повярвал си. Ти си втория с мания за величие в тази тема. По принцип ли си си така или само тази вечер?Ако е така, лично ще издействам домейнът KARAMAN.COM да има продажната цена от € 1 000 0000.
Тоа пък, поредния прекалено много повярвал си. Ти си втория с мания за величие в тази тема. По принцип ли си си така или само тази вечер?Ако е така, лично ще издействам домейнът KARAMAN.COM да има продажната цена от € 1 000 0000.
Тоа пък, поредния прекалено много повярвал си. Ти си втория с мания за величие в тази тема. По принцип ли си си така или само тази вечер?
Чети ти бре гламчо Къде пък съм те слагал за шеф? Сложих те на мястото на тоз, който е сложен да поддържа магазина.. ама явно са сгрешили с избора сиОоооо, "старото куче"?! Стар пишльо си ти, момченце. Явно дори не можеш да четеш. Никога никъде не съм твърдял, че аз съм шеф на фирмата. Дори обратното. Но bgtupanfighter писател, не читател... Айде бегай у лево с твоите простотии. Аз може да съм от вчера в този форум и мога още сега да си тръгна ако този от който зависи това прецени. Ама теб за какво те търпят не мога да разбера? Освен за шут.
Да, от там му идва болката сигурно. Но дори и да е обикновен служител, да няма нищо общо с магазина, пак си е за реване. То целия бизнес си страда от това, не е само собственика. То ще тръгне и надолу по веригата. За жалост ще има един момент, в който нещата ще са необратими. От там нататък ще им е трудно да издрапат.Чети ти бре гламчо Къде пък съм те слагал за шеф? Сложих те на мястото на тоз, който е сложен да поддържа магазина.. ама явно са сгрешили с избора си
Звучи като кайман. Но караман може преспокойно да си мине за бранд. Друг е въпросът, че с какво ще го свързват този бранд.На мен караман.бг ми звучи повече като зоо магазин
Звучи като кайман. Но караман може преспокойно да си мине за бранд. Друг е въпросът, че с какво ще го свързват този бранд.