От: Мнения, съвети и критики към този блог.
Последно да повдигна още малко темата. Все пак погледнах нагоре, че няколко пъти съм споменавал за ЛП. Този сайт ще си остане при Г-то. Ако имам други проекти, сайтове и прочие ще са на ЛП. Повечето от съветите са спазени, като изключим снимките, това вече е кофти, но ще измисля решение, при мобилната версия няма проблем. Контактната форма на мобилната страница да не бъде толкова разтеглена и това след малко ще го погледна, както и бутоните във формата за коментари.
За ЛП да се обоснова малко повече, няма смисъл да наливам още пари в личният си блог, в който пиша, когато намеря време, обикновено пускам по статия-две на месец или по-рядко. Да посетителите се вдигат постоянно, но разчитам на полезната информация, не на супер лъскавият облик. И което е най-важно, аз предлагам само информация, не предлагам продукт, просто няма да изгубя посетители, ако сайта по-стилен от сега или не. И тук идва едно много вярно нещо, което са казвали хората не веднъж "Не преценявай книгата по корицата". Отстрани може да прозвучи всичко това, просто като стискане на пари или детски оправдания, но след като реално се замислите, че до сега в този блог има 30на плюс публикации, ще осъзнаете, че всеки лев хвърлен в повече, като изключим домейна, ще е безсмислено прахосване.
Приемам още мнения за този блог.
Едит: оправих формата за контакти, поне на телефона 4.7 го няма, за по-малки, ако някой има да каже.