Човек може да е креативен и пак да пусне такава тема.Умните хора искат да видят какво мислят и другите.
Човек може да е креативен и пак да пусне такава тема.Умните хора искат да видят какво мислят и другите.
Възможно е, но не и в България. Под супер богат разбирам човек с милиарди долари за харчене. Милионерите не се броят. Дори у нас теоретично много хора са неизвестни милионери, тъй като имат по няколко скъпи недвижими имота. Даже Цецо Тъпото ако си продаде апартаментите ще стане милионер, а реално никога не се е занимавал с бизнес и винаги е бил само на държавна работа.
Възможно ли е човек да е супер богат ,но много малко хора да знаят за това,почти никой.Интересно ще ми е да прочета мнението ви по въроса.
Не само е възможно, но се и случва. Познавам повече богати-неизвестни хора, отколкото богати и известни. Пример е Домусчиев. Никой не знаеше за него преди да стане медиен любимец след закупуването на Лудогорец, който и направи класен отбор, който всяка година играе в Евротурнирите, или поне се опитва да го направи. Аз бях чувал за него преди това. Аз лично предпочитам да не ме знае никой. По-лесно е, и делата ти (като инвестиране, благотворителност и др.) си остават добро, което повлиява на отделна група от хора, вече PR-а около това сам си преценява дали да се прави. И най-вече какво ще му донесе като ползи.
В Русия знаете ли колко много милионери има, и дори милиардери, но реално аз знам само Абрамович, Путин, и до тук.
Бих добавил още 3ма милиардери като единия по народност не е руснак по народност: Алишер Усманов, Александър Лебедев и Борис Березовски
В Русия знаете ли колко много милионери има, и дори милиардери, но реално аз знам само Абрамович, Путин, и до тук.
Един познат си купи джет и целия град говори за това.А той е един скромен.А ако човек си купи примерно яхта...Дори и да не се фука с нея предполагам ,че много хора ще разберат и ще го обсъждат.Ако човек не парадира с богатството си май го обсъждат още повече.
И моя брачед си взе джет, но му стана мания, но пък и му вървят нещата. Но придобивките не са критерии дали си богат. Доста хора, особено тук, че някой е мега успял. Дори напротив, тук го правят, за да покажат, че са такива, а реално не са.
Ако човек не парадира с това колко пари има и възможности, значи е интелигентен и умен в същото време. Само идиотите и комплексарите се хвалят и парадират. Защо? Причини много, но най-вече, защото търсят завист и/или признание. Известен не винаги значи богат и обратното.