Много доволен - много точен човечец!

momcheto

Well-Known Member
Преди 4-6 дни...вече не помня...започнах да събмитвам 5 сайта на един пич от форума...brad1985...Разбрахме се 10 лв на сайт и в кои директории иска да го добавя! Честно казано...не съм му давал зор...за превода, нито той ми е давал зор да бързам с адването. За 5 дни добавих сайтовете...по един на ден. И като приключих изобщо не съм натъртвал за плащането и човекът ми плати сумата...тази сутрин...

Та искам да го похваля,че е сериозен възложител.
Аз очаквах да се мотае дни, седмици, месеци наред!
В днешно време на всеки е ясно,че има всякакви, които гледат как да те метнат.

А иначе дотук всички от форума (а те са повече от 10), с които съм работил... дали за нещо от този сорт или за платена реклама в сайта ми, всички са били много точни.
Евала, за което!
Само така!

От: Много доволен - много точен човечец!

ъъ, много хубаво, че с брад сте свършили страхотна работа само що не ползва itrader-а за да му вдигнеш рейтинга? все пак тоя пост ще се избута надолу след време а рейтинга в itradera е видим винаги в секция пазар и потенциалните клиенти/продавачи на брад могат да направят справка преди да сключат с него сделка. ще му помогнеш повече

едит: наистина ли се налага всичко да е болднато - в см и regular се вижда достатъчно добре

Последно редактирано:
От: От: Много доволен - много точен човечец!

ъъ, много хубаво, че с брад сте свършили страхотна работа само що не ползва itrader-а за да му вдигнеш рейтинга? все пак тоя пост ще се избута надолу след време а рейтинга в itradera е видим винаги в секция пазар и потенциалните клиенти/продавачи на брад могат да направят справка преди да сключат с него сделка. ще му помогнеш повече

едит: наистина ли се налага всичко да е болднато - в см и regular се вижда достатъчно добре

Ще го направя. Болдването ми е навик...не знам...ако не цъкна да се удебели не съм аз:rolleyes::mrgreen:

Здрасти , в кои директорий добавяш , понеже имам един сайт за които ще ми трябват услугите ти ? Ще ми пратиш ли на лично приблизително в колко директорий го адваш .. :) мерси .

Здрасти , в кои директорий добавяш , понеже имам един сайт за които ще ми трябват услугите ти ? Ще ми пратиш ли на лично приблизително в колко директорий го адваш .. :) мерси .

Пратих...провери!

Я прати и на мене да видим какво предлагаш

Мерси за похвалите от momcheto и другите потребители - чак се изчервих от този пост !
Ами аз така ги разбирам нещата от малък още - който иска коректност, трябва и да бъде коректен.
Momcheto е много точен и което най-много ми хареса в него е, че от себе си ме е добавил и в някои търсачки без да я искам услугата от него и без да ме врънка за допълнителни пари.
С една дума вкара и сърце в работата, което си е находка в днешно време и приятно ме учуди.
Понабра скорост от събмита и мисля, че можете да му се доверите и да му възложите работа по сайтовете си.
Аз лично бих го направил пак и смятам да търся услугите му в бъдеще.

От: От: Много доволен - много точен човечец!

Мерси за похвалите от momcheto и другите потребители - чак се изчервих от този пост !
Ами аз така ги разбирам нещата от малък още - който иска коректност, трябва и да бъде коректен.
Momcheto е много точен и което най-много ми хареса в него е, че от себе си ме е добавил и в някои търсачки без да я искам услугата от него и без да ме врънка за допълнителни пари.
С една дума вкара и сърце в работата, което си е находка в днешно време и приятно ме учуди.
Понабра скорост от събмита и мисля, че можете да му се доверите и да му възложите работа по сайтовете си.
Аз лично бих го направил пак и смятам да търся услугите му в бъдеще.

Точно, това е мисълта. В коректността е майката на всичко. Аз съм възпитан по този начин. Ти си много прав. Когато някой е коректен, ти трябва да му отвърнеш със същото. А и дори да не са коректни към теб...ти бъди!

На всички е пратено, каквото пожелахте. Аз съм насреща...

Вече бях почнал да си мисля, че само аз не спя. :)

Като се прибирам посред нощ....:mrgreen: Няма начин да не мина оттук...:lol:
После спя до обяд, ама ...

И аз съм доволен от @brad1985 осъществихме една сделка с него за покупко-продажба на сайта и излезе точен човека ;)

Brad1985 е точен пич :) Батета действайте :)

Вкарвам още един голям плюс за брат, супер печен човек е :)

Горе