lowriderzzz
Well-Known Member
От: От: От: Много ключови думи - но нямам никакви импресии ((
е то по много критерии може да се таргетира. И аз си мислех за right ange marketing демек таргетиране на интерес който не е пряко свързан с продукта, но който интерес подсказва, че хората биха ползвали продукта. Ест всичко трябва да се тества.
Непълнолетни много не искам да таргетирам, защото 1-во нямат много пари и 2-ро самите съвети и примери са за по-големи по възрас хора.
Искаш да кажеш да таргетирам всички мъже от БГ който са в статус single and interested in women. Не мисля, че има смисъл да таргетирам тези които са във връзка. На дали имат проблеми с общуване с другия пол.
То и самия пазар за тези работи не е кой знае колко голям. Друга идея имах да таргетирам повече държави за мъже които говорят български. + Македония (защото предполагам всеки македонец разбира български). Може би и повечето сърби също разбират. Виждал съм че по фб ми излиат реклами на сръбски на мен, пък не съм го белязал като език. Така, че защо не да пусна рекламите и на комшиите.
Хората който така или иначе си четат, нямат чак толкова големи проблмеи с жените. Представи си ако си човек който наистина има такъв проблем какво би правил през свободното си време и как би се държал. Със сигурност няма да има дар слово (а ако си четат книги ще си имат). Най-вероятно ще е асоциални и ще имат малко или никакви (офлайн) контакти. Следователно първото което се сещам е геймър. Най-вероятно няма да ходи на работа, защото и там малко или много може да има социални контакти с жени (въпреки, че не е показателно, но все пак трябва да се пробва в рекламата кое ще действа по-добре). За това намали възрастовата група. Много непълнолетни играят покер онлайн, други се занимават с адсенс или нещо друго и ще могат да си поръчат продукта ти. Така, че можеш да таргетираш и по интереси покер (или карти, ако от фейса не позволява да се добави такъв интерес). Помисли и сам за други интереси който биха могли да имат точно този тип хора и ги добави.
Предлагам ти 2-ри вариант за фб рекламта. Таргетирай всички мъже без значение от възрастта. Само да са от БГ и да са отбелязали говорим език български.
Сравни резултатите от 2те реклами и остави тази която ти е по-изгодна. Или остави и 2те.
е то по много критерии може да се таргетира. И аз си мислех за right ange marketing демек таргетиране на интерес който не е пряко свързан с продукта, но който интерес подсказва, че хората биха ползвали продукта. Ест всичко трябва да се тества.
Непълнолетни много не искам да таргетирам, защото 1-во нямат много пари и 2-ро самите съвети и примери са за по-големи по възрас хора.
Искаш да кажеш да таргетирам всички мъже от БГ който са в статус single and interested in women. Не мисля, че има смисъл да таргетирам тези които са във връзка. На дали имат проблеми с общуване с другия пол.
То и самия пазар за тези работи не е кой знае колко голям. Друга идея имах да таргетирам повече държави за мъже които говорят български. + Македония (защото предполагам всеки македонец разбира български). Може би и повечето сърби също разбират. Виждал съм че по фб ми излиат реклами на сръбски на мен, пък не съм го белязал като език. Така, че защо не да пусна рекламите и на комшиите.