Blinky
Owner
И? Подобриха ли се нещата?Бангладеш също. И бенинските проксита.
Навремето в един сайт баннах и двете държави изцяло.
И? Подобриха ли се нещата?Бангладеш също. И бенинските проксита.
Навремето в един сайт баннах и двете държави изцяло.
Ние тук борим пакистанци и индийци. Рядкост са руските IP-та, но си има и от тях. Голям килипир да сереш форум, който се модерира постоянно.Във мой форум имаше същите лайна, блокирах расия и Украйна и всичко подобни шитни.
Месец след това няма грам спам.
И? Подобриха ли се нещата?
И така да е. Ще се реши генерално. И без това буклуджив трафик от Индия и Пакистан е само за смета. Даже още се чудя на тия как не са им резнали другите държави достъпа. Няма по-лайнян трафик от този. Утайката на интернета. И лошото е, не че са такива тъпаци, а че са много. Там се компенсира не само с идиотия, но и с количество. Което прави картинката доста сигнално кафява.Според мен проблема идва от някъде другаде. За да прескачат реКапча и да активират бутон с js, вече ми се струва прекалено. Може би намират друг начин да си направят акаунт.
Знаме го твоето скороНяма да се получи това. Има доста регистрации с gmail и outlook, което автоматично изключва тази опция. Иначе е добра идея. Но е обмисляна.
Хубавата новина е, чер скоро ще го мятаме на 2ката. Ще има малко сътресение, но всичко ще се нормализира. Просто вече мислим, че му е време да минем към следващия рилийс.![]()
Това ми звучи като да се натискаш да помагаш. Еми скоро, скоро. Вчера обновихме нещо, ще го забележат потребителите на хоста.Знаме го твоето скоро![]()
Да, на сървърно, но се се гласим за обновяване на версията, което ще спре, надявам се, досадните ботове.Подскажи, че и аз не съм разбралП.П. Няма ли опция за блокиране на държави ?!
Направи го ти де, пък даже може и нов лиценз да подариш на форума.... да си ''златния ЧЛЕН'' на форума....То минаха месеци от както се гласите, да не вземе да излеле нов major релийз докато се наканите![]()
То последната стабилна версия не е излязла много скоро:То минаха месеци от както се гласите, да не вземе да излеле нов major релийз докато се наканите![]()
До 3 има според мен много време. Но ще се нагласим този месец се надявам.Стабилна версия: 2.1.1 / 12 март 2019 г.; преди 2 месеца