Blinky
Owner
И? Подобриха ли се нещата?Бангладеш също. И бенинските проксита.
Навремето в един сайт баннах и двете държави изцяло.
И? Подобриха ли се нещата?Бангладеш също. И бенинските проксита.
Навремето в един сайт баннах и двете държави изцяло.
Ние тук борим пакистанци и индийци. Рядкост са руските IP-та, но си има и от тях. Голям килипир да сереш форум, който се модерира постоянно.Във мой форум имаше същите лайна, блокирах расия и Украйна и всичко подобни шитни.
Месец след това няма грам спам.
И? Подобриха ли се нещата?
И така да е. Ще се реши генерално. И без това буклуджив трафик от Индия и Пакистан е само за смета. Даже още се чудя на тия как не са им резнали другите държави достъпа. Няма по-лайнян трафик от този. Утайката на интернета. И лошото е, не че са такива тъпаци, а че са много. Там се компенсира не само с идиотия, но и с количество. Което прави картинката доста сигнално кафява.Според мен проблема идва от някъде другаде. За да прескачат реКапча и да активират бутон с js, вече ми се струва прекалено. Може би намират друг начин да си направят акаунт.
Знаме го твоето скороНяма да се получи това. Има доста регистрации с gmail и outlook, което автоматично изключва тази опция. Иначе е добра идея. Но е обмисляна.
Хубавата новина е, чер скоро ще го мятаме на 2ката. Ще има малко сътресение, но всичко ще се нормализира. Просто вече мислим, че му е време да минем към следващия рилийс.
Това ми звучи като да се натискаш да помагаш. Еми скоро, скоро. Вчера обновихме нещо, ще го забележат потребителите на хоста. Дай му срок тогава....Знаме го твоето скоро
Да, на сървърно, но се се гласим за обновяване на версията, което ще спре, надявам се, досадните ботове.Подскажи, че и аз не съм разбрал П.П. Няма ли опция за блокиране на държави ?!
Направи го ти де, пък даже може и нов лиценз да подариш на форума.... да си ''златния ЧЛЕН'' на форума....То минаха месеци от както се гласите, да не вземе да излеле нов major релийз докато се наканите
То последната стабилна версия не е излязла много скоро:То минаха месеци от както се гласите, да не вземе да излеле нов major релийз докато се наканите
До 3 има според мен много време. Но ще се нагласим този месец се надявам. Мен малко в повече ми идва това търкане нон стоп и ограничаване. Сътресение ще има само при add-on-ите, които вървят към сегашната. Но не е нещо много драматично.Стабилна версия: 2.1.1 / 12 март 2019 г.; преди 2 месеца