Добро предложение. Мисля, че си прав има доста хора със смарт фонове, които биха желали да драснат някой друг ред през дупката им от време. То тук има какво да кажеш - определено.Едно предложение към админите, да пуснете и мобилна версия на форума, ще е доста полезно особено на хората със смартфони и интернет пакети към операторите
Ще е в списъка, ако може и да помногнете да го направим така, ще ви бъдем благодарни.Определено поне за мен би било перфектно, понеже пътувам постоянно а искам да съм в контакт с форума
Зависи и от Wi-Fi Free зоните. Но мисля, че ще се намери някой да го ползва, даже си мисля, че хората със свободно време ще влизат да драскат. Иделано е за запълване (креативно) на свободното време.повече от 5 човека дали ще го ползват?
повече от 5 човека дали ще го ползват?
Според мен е излишно, тъй като днешните телефони позволяват достъпа до оригиналната система. Аз например нямам проблеми с това.
Според мен е излишно, тъй като днешните телефони позволяват достъпа до оригиналната система. Аз например нямам проблеми с това.
WAP версия се прави не за друго, а да не ти зарежда огромни картинки при 50x50 дисплей. Първо че е адски неудобно, второ ти харчи bandwidth-а.
Иначе ако не се лъжа Opera Mini ползваше някакъв gateway, който първо оптимизира страниците да станат по- mobile friendly.
agains, WAP версия е нещо много по-различно от това, което изглежда се планира тук.
С WAP няма да се постигнат и 1/5-та от функционалностите на форума..
Проблема е че като си на някое далечно WIFI с 2 бара и става много бавно.Според мен е излишно, тъй като днешните телефони позволяват достъпа до оригиналната система. Аз например нямам проблеми с това.
днес един приятел ми каза, че го е гледам форума през телефон и само линкове му е зареждал. явно си има нужда, не вярвах, че някой ще влезе през телефона си да пише. баси мазохиста.