Намери по хубав...Хич ги няма данните в тоя сайт, поне за Бургас. В ж.к. Лазур не показва нито една клетка, а официално има 8. В сайта на общината има регистър на базовите станции, ама дават само адресите, няма географски координати.
И аз търсих, трудничко е. Още повече, че ми трябва за планина. Търсенето продължава.
Пробвах с приложение за смартфон. Показва координатите на клетката, в чийто обсег си в момента. Явно интерполира сигнала, защото точността е ниска, не-повече от 50 метра. Адресите на базовите станции ги има в сайта на ДНСК, но координати не намерих никъде.
Уведоми ни като намериш нещо читаво. Мерси, ще ти бъда благодарен.
Благодаря ти много за линка. Аз не се оплаквам от Вивакома, но честно казано малко се изсилват в рекламите.Картата вече разполага с информация за точното местоположение на над 8000 базови станции из цяла България. Предполагам, че ще ви е интресно да разгледате. Съжалявам, че преди zoom картата изглежда много претрупана, но още не съм намерил начин да я направя на клъстери и да я кача на сайт.
От къде взе данните? Изглеждат точни, проверих една клетка в нищото, точна е.Картата вече разполага с информация за точното местоположение на над 8000 базови станции из цяла България. Предполагам, че ще ви е интресно да разгледате. Съжалявам, че преди zoom картата изглежда много претрупана, но още не съм намерил начин да я направя на клъстери и да я кача на сайт.
От къде взе данните? Изглеждат точни, проверих една клетка в нищото, точна е.
Благодаря ти много за линка. Аз не се оплаквам от Вивакома, но честно казано малко се изсилват в рекламите.
Да, доста култува реклама. Направо си е класика. Ще остане в златните архиви на Виваком.