Намери по хубав...Хич ги няма данните в тоя сайт, поне за Бургас. В ж.к. Лазур не показва нито една клетка, а официално има 8. В сайта на общината има регистър на базовите станции, ама дават само адресите, няма географски координати.
И аз търсих, трудничко е. Още повече, че ми трябва за планина. Търсенето продължава.
Пробвах с приложение за смартфон. Показва координатите на клетката, в чийто обсег си в момента. Явно интерполира сигнала, защото точността е ниска, не-повече от 50 метра. Адресите на базовите станции ги има в сайта на ДНСК, но координати не намерих никъде.
Уведоми ни като намериш нещо читаво. Мерси, ще ти бъда благодарен.![]()
Благодаря ти много за линка. Аз не се оплаквам от Вивакома, но честно казано малко се изсилват в рекламите.Картата вече разполага с информация за точното местоположение на над 8000 базови станции из цяла България. Предполагам, че ще ви е интресно да разгледате. Съжалявам, че преди zoom картата изглежда много претрупана, но още не съм намерил начин да я направя на клъстери и да я кача на сайт.
От къде взе данните? Изглеждат точни, проверих една клетка в нищото, точна е.Картата вече разполага с информация за точното местоположение на над 8000 базови станции из цяла България. Предполагам, че ще ви е интресно да разгледате. Съжалявам, че преди zoom картата изглежда много претрупана, но още не съм намерил начин да я направя на клъстери и да я кача на сайт.
От къде взе данните? Изглеждат точни, проверих една клетка в нищото, точна е.
Благодаря ти много за линка. Аз не се оплаквам от Вивакома, но честно казано малко се изсилват в рекламите.
Да, доста култува реклама. Направо си е класика. Ще остане в златните архиви на Виваком.