Мобилно приложение за запознанства

Привет, ще ти напиша моят опит със точно социална мрежа и човек без опит но със много пари. Преди 4 години работих над един проект със други две фирми за създаване на социална мрежа, собственика си няма грам на идея от програмиране, но имаше едни излишни 70 милиона, намери фирми и екипи за реклама, след като вкара за 2 години тези 70 милиона, това приложение просто фалира. Той си нямаше грам на идея какъв е този бизнес, просто наливаше много пари някъде и се радваше на телефона си, че ползва негово приложение. Такива успешни онлайн бизнеси като Smsbump примерно, защото той е успешен проект, е направен от програмисти със голям опит и много труд от още една камара хора. А твоят пример е все едно да отвориш дюнерджийница, да наемеш работници и ти да си нямаш на идея как се правят дюнери и това е често срещано сред българите, жаждата за лесни и големи пари играе голяма роля. Ако искаш големите пари и успешният бизнес, ще трябва да бачкаш здраво и да учиш много, освен ако не си наследил пари или бизнес, зор става. Най-лошото е, че си се хванал във най тежката ниша, която доста социални платформи са фалирали със милиони наблъскани в тях, остави филмите, че ще стане магията.

Ако искаш, успешен онлайн бизнес със услуга, ще трябва да учиш здраво програмиране и въобще как работи един такъв бизнес, повярвай имам сериозен опит и съм един от хората в форума който ще ти напише истината и спести проблеми.

Поздрави,
Станимир И

В съскането има доста опит, всичко друго е яка пародия. Чудя се само на зверската му увереност и самочувстие, при това, че само два санта по-надолу му седи лика към официалният му сайт, който говори много повече за това, което представлява - неговите услуги, както и всеки един смешен шаблонен пост тук..
 
но имаше едни излишни 70 милиона, намери фирми и екипи за реклама, след като вкара за 2 години тези 70 милиона, това приложение просто фалира.
Айде кажи ми сега има ли смисъл от реклама, че аз като се обадя и ме плюят. До такава степен е втръснала, че никой не ги гледа.
 
Айде кажи ми сега има ли смисъл от реклама, че аз като се обадя и ме плюят. До такава степен е втръснала, че никой не ги гледа.

Привет, специално за рекламите вече е много сложно, facebook рекламата не работи както преди, за google keywords работи, просто защото всеки си мисли, че е резултат и дори не вижда стикера реклама, но стандартна реклама определено е загубила силата си, просто защото всеки отваря някакъв магазин за 2 дена и първото нещо дори преди да работи правилно магазина е, да пусне реклама. Спомням си 2015 години до 2017 година всичко беше добре, а сега след тези затваряния се, обърка. Специално за такива бизнеси като този няма смисъл, просто защото ако събере доста сила, веднага ще бъде ударен от закона като медия, такива проекти като facebook, не са на кой да е човек, просто тези неща се контролират, няма как някой просто да отвори нещо и власта да няма контрол, ако набере сила, а за да набере сила, трябва много власт и пари, това са дълги теми и не са за всеки принципно, особено за форуми.


Поздрави,
Станимир И
 
Ами не ги помня но ми звучат като gepime / elmaz и тн.... мисля че моето е доста по-различно понеже е приложение и днес над 80%от потребителите използват телефоните си за да сърфират или каквото и да е друго! А според мен не е много правилна максимата " които е първи, той обира печалбите" защото може да си първи, но моята идея да е по-добра и да ти взема хората ( примерно ) . А и които се регистрира в подобни платформи/приложения - едва ли има само едно такова (на телефона си) !
Плюс това съм се насочил към чуждия пазар - не конкретно към България !! Там повярвай ми за всеки има "хляб"
Не първите обират печалбата, а силните такива. С едно хвърчащо приложение ти на практика си изключително слаб. Хората вече не гледат на това да имат 100 неща от 100 производителя, а да имат примерно 100 неща от 20 производителя. Така че не мисли първо да надграждаш приложението в бъдеще, а по-скоро планирай съпровождащи полезни приложения. Ето ти една директна идея, която намислих сега на момента - "аудио обяви".

И освен това наистина не пренебрегвай web версиите на продукта си - така наистина губиш много хора.

И мисли за монетизирането на проекта, защото рекламите вече не са това, което бяха на времето... По-добре е да продаваш нещо тематично на прилична цена.

>Това че плащаш на програмисти ти прави идеята мъртвородена.
Наблегни и на цитираното по-горе!!! Наемниците програмисти могат само да освинят идеята. Щом не разбираш от програмиране, тогава привлечи програмист, не като му плащаш, а като му предлагаш съответни ответни услуги от своя страна. Така да се каже да се получи нещо като съдружие, макари и неофициално такова.
 

Горе