colF
Member
Здравейте, имам въпрос към вас - от няколко години България сложи бандероли на вкусовете или тютюните за водна лула ( наргиле ) и цените много рязко скочиха. Тук идва и въпросът ми - в нашите съседки - Румъния, Сърбия, дори и Гърция има вкусове, които там са без бандерол, принципно си съдържат никотин , НО това не е записано на кутийките, така че бих казал, че не съдържат Така беше и в България, преди бандеролите.
Тези въпросни марки не се предлагат в нашата родина, въпросът е мога ли да внеса 20-30 кутии законно или бих имал проблем на границата? Ясно ми е, че би било незаконно да ги използвам в бар или за продан, искам ги за лична употреба, понеже много от обкръжението ми пушат, искаме да направим партия, за да ни излезе по-евтино.
Тези въпросни марки не се предлагат в нашата родина, въпросът е мога ли да внеса 20-30 кутии законно или бих имал проблем на границата? Ясно ми е, че би било незаконно да ги използвам в бар или за продан, искам ги за лична употреба, понеже много от обкръжението ми пушат, искаме да направим партия, за да ни излезе по-евтино.