Z Zirioz New Member 7 Септември 2011 #1 Мога ли да премахна в URL адреса годината и датите от страниците ми тоест да останат само имената без 2011/09/...:shock:
Мога ли да премахна в URL адреса годината и датите от страниците ми тоест да останат само имената без 2011/09/...:shock:
snux Well-Known Member 7 Септември 2011 #2 От: Мога ли да премахна в URL-а годината и датите от страниците ми За блогера мисля, че не ставаше понеже нямаш достъп до htaccess. Някой ако е по-запознат нека каже.
От: Мога ли да премахна в URL-а годината и датите от страниците ми За блогера мисля, че не ставаше понеже нямаш достъп до htaccess. Някой ако е по-запознат нека каже.
A against Well-Known Member 7 Септември 2011 #3 От: Мога ли да премахна в URL-а годината и датите от страниците ми За wordpress ли? От настройките за Permalinks ако не се лъжа беше - избираш custom и оставяш само /%postname%/
От: Мога ли да премахна в URL-а годината и датите от страниците ми За wordpress ли? От настройките за Permalinks ако не се лъжа беше - избираш custom и оставяш само /%postname%/
Z Zirioz New Member 7 Септември 2011 #4 От: Мога ли да премахна в URL-а годината и датите от страниците ми against каза: За wordpress ли? Увеличете... За blogger.
От: Мога ли да премахна в URL-а годината и датите от страниците ми against каза: За wordpress ли? Увеличете... За blogger.
Jordan Enev Active Member 12 Септември 2011 #5 От: Мога ли да премахна в URL-а годината и датите от страниците ми Не може за съжаление.