Мога ли да прогресирам с dublicate content?

Krasimircho

New Member
Искам да питам ако копкам съдържанийце от тук от там Гугъл ще ме намести ли измежду тия сайтове от където копкам?

Или да не се захващам?

От: Мога ли да прогресирам с dublicate content?

Не се захващай:) Само с копкане не става, трябва и акъл...

Не се захващай:) Само с копкане не става, трябва и акъл...

Естествено, че трябва и акъл .. трябва и сео и мео и всичко останало .. тва за другите неща го знам..

Питам за съдържание само? Дали с копкане от разчлични сайтове или с преразказ...?

Ако "копкаш" пандата така здраво ще те нарита, че ще забравиш за онлайн бизнес за много дълго време. :)

Уникално съдържание с пререзказани статии, които да минават copyscape - това ти трябва.

Абе, човекът пита дали ще успее, не му давайте съвети... По темата - не, няма да успееш с copy paste.

Може, ама ако ти можеше, нямаше да питаш. Не че нещо, ама е малко по-сложно, отколкото си представяш, плюс че не е с никак дълготраен ефект.

Може!
Но не разчитай на посещения от Google

Много е нестабилно. Ту ще имаш трафик ту не. Чат пат някое наказание на някой сайтове. Просто не си струва труда, а си е доста труд.

Искам да питам ако копкам съдържанийце от тук от там Гугъл ще ме намести ли измежду тия сайтове от където копкам?

Или да не се захващам?

Е ти луд ли си? :)
Най-много да си изгубиш времето

Можеш да прогресираш, разбира се - стига да те устройва този ъгъл на гледната точка - към пясъчника

Можеш :)

Заебаваш големия Г и другите търсачки като даваш на всичко no-follow, после буквално copy/paste статии на широка тематика в твоя блог/сайт. От къде идва трафика? От яко спам в twitter, facebook и куп други социални мрежи, форуми, блогове, торент тракери, IRC и т.н. Може да си купиш и бая рекламка в някоя фб група/страница/туитър или направо да си купиш целите акаунти. Ако си по-нагъл директно купуваш и пляскаш банери или чрез PPC(ако мине). Естествено не пропускаш и спам по пощата със стотици хиляди писма.

Как става реално всичко това без да те н**б*т и как ще монетизираш? Както казаха някои по-горе - трябва и акъл :]

Познавам хора, които още си печелят по традиционния аутоблог начин, че се и индексират в Г. Като цяло аутоблогинга не е съвсем мъртъв, както смятат някои, просто сега е привилегия за ограничен брой тарикати :]

Последно редактирано:

Практически доказано, че може.
Имам два сайта, всеки с 80% копи-пейстнато съдържание без преразказ, класиращи се ужасно добре в Г.
И двата сайта са с ПР3 и основният си трафик (около 98%) идва от търсачки.
Разбира се, вложено е доста в SEO оптимизацията (предимно онпейдж).

Имам и трети сайт, агрегатор на малки обяви. 100% дублирано копи пейст съдържание. Ужасно зле се класира и прави микроскопичен трафик.
Има само базисна SEO оптимизация. Не съм опитвал да го пораздвижа, защото ми се струва, че този тип сайтове (агрегатор), нямат потенциал за по-добро класиране в търсачките.

Може, ако имаш голям и доказал се във времето сайт. Дори можеш да излезнеш и преди източника на оригинала. Но нали се сещаш, че това няма как да стане за 2-3 месеца. А и трябва да си навътре в нещата и да поназнайваш "туй-унуй". По-добре не се занимавай с глупости. Вземи да създадеш нещо със собствения си акъл. Ще си полезен и на себе си.
п.с. Написал съм хиляди авторски статии и направо ми е омръзнало от хора дето копират, понякога и с грешките. Тия дни медии дето ги мислех за "сериозни", ги хващам да ми копират статиите най-нагло.

Горе