Търся някакъв модул, който да представлява нещо като червено поле в горната част на сайта. Искам да го ползвам, като там бъде посочен да речем телефонен номер и да пише нещо от рода: при затруднение с поръчката се обади на този номер. Същият или подобен тип модул искам да ползвам за да обявявам да речем извънредни доставки по празниците или други важни съобщения пак горе в сайта. Идеята ми е, да е нещо което привлича вниманието, тъй като много хора искат да поръчат, но явно не всички се справят. Телефон за връзка имам в долната част на сайта в страницата за контакт, в страницата за как да поръчам и т.н., но явно не е достатъчно. Искам да е нещо видимо и да улеснявам клиентите. Не е задължително и горе да е, може инещо встрани да изкача, но да го виждат хората. Имате ли някакви идеи?
Много зависи от версията на opencart и темата която ползваш
иначе има модули
http://www.opencart.com/index.php?r...tension_id=14467&filter_username=Dreamvention
ЗдрастиЗдравейте,
Имам един въпрос. Как се променят URL на блог постовете на тема Journal да не са такива journal_blog_post_id=99?
Просто добър SEO модул.Той ще фиксне всичко.Здрасти
Първо влез в темата в настройките на блога.
Задай урл-то на блога да е примерно blog
След това, ако ползваш добър сео модул, от там нагласи всички останали адреси.
Поздрави!
Здравейте, занимавам се с управление на онлайн магазини като отговарям за постигнатите резултати като продажби. Разбира се, не го правя сам, а с екип. Имам интерес да се запозная с хора, които управляват онлайн магазини, с които да обменяме опит и разбира се, ок съм да обменяме модули. Модулите за OpenCart, които имам само за последните 5 месеца може би са на стойност над 1000лв.
Здравейте и моля да ме извините ако въпросът ми не е за тук.
Търся филтър за размери на обувки и дрехи за ОС 2.1.0.2?