Има тема за това. Виж, казваше се нещо от рода на Solytron импорт за opencart. Мисля, ще ти свърши работа. Но провери за всеки случай.Някой може ли да ме насочи към модул за експорт на xml чрез URL адрес?
Благодаря предварително.
Бате, на фри хостингите е така. Имаш някакви ограничения и най-вероятно това е проблема.Някой знае ли защо като кача архива с opencart , не ми дава? Хостинга е безплатен - 000webhost , стига до някакви проценти и казва, че страницата не е намерена... Пробвах с друг браузър, пак същото. Пробвах да кача самата папка, пак не става? Идеи?
Нека и аз задам един въпрос, как го вижда твоя клиент този магазин при 100 продукта на безплатен хостинг? Ако не му е ясен отговора, леко му намекни, че някои неща за да станат е нужно да се инвестира. Мисля, че темата не е от голямо значение тук...просто удряш ресурси, които са много тънки и нормално.Значи проблема не е от мен? И преди ми се случваше същото, пробвал съм на 2-3 безплатни хостинга и все така става... Може би ще имам клиент, и се чудя колко пари ще му излезе да си купи хостинг и домейн? А след като си купи хостинг и домейн му инсталирам безплатна тема, поне тя би станала, нали?
Може бате ако ги видиш какви утепани ги има. Но общо взето в 99% от случаите потъването е по рязко, ако въобще говорим за някакво изпулване.Добре де, как се прави онлайн магазин без да си готов да си купиш хост и тема за $100
Може бате ако ги видиш какви утепани ги има. Но общо взето в 99% от случаите потъването е по рязко, ако въобще говорим за някакво изпулване.
Само да вмъкна, че не се заяждаме, ама нека стане ясно, че си има неща, които просто не се случват без други. Това е едно от тях. Не може да се търси технически проблем при положение, че проблема е много по-сериозен.
Благодаря ти, оказа се, че за сега няма да имам нужда от този, но ще го имам впредвид.Има тема за това. Виж, казваше се нещо от рода на Solytron импорт за opencart. Мисля, ще ти свърши работа. Но провери за всеки случай.