Повечето опенкарт девелопъри твърдят, че това може би най-нескопосано написаната тема. Дизайн, визия, UX супер, но спъната много.Journal V3
Повечето опенкарт девелопъри твърдят, че това може би най-нескопосано написаната тема. Дизайн, визия, UX супер, но спъната много.
Гледам, че някои с тази тема, в нета, дискутират този модул: https://www.opencart.com/index.php?...sion_id=8068&filter_category_id=8&sort=rating
Честно казано не съм го пробвал, не знам дали ще се получи, но не пречи да се тества. Други пишат, че са сложили магазина си на мощни машини, с което са си решили проблема. Не много умно, но все пак нещо, след като вече си на него и си минал някакъв добър брой продукти.
Моето мнение за самия OpenCart е такова. Изглежда ок, но е много скапано направена платформа.Повечето опенкарт девелопъри твърдят, че това може би най-нескопосано написаната тема. Дизайн, визия, UX супер, но спъната много.
кое точно е 50мс?Ако искате магазина Ви да зарежда наистина бързо - под 50ms.
За жалост не знаех, че е толкова бъгава тема. Човека който правеше сайта ми я сложи...махни Journal V3
за Бога братя не ползвайте откровени лъжи като NitroPack
За да се подобри скоростта на зареждане трябва да си промените разбирането за онлайн бизнеса, UX и потребителско поведение. После нещата сами ще се подредят в главата ви. Успех!
Времето за отговор от сървъракое точно е 50мс?