vetzkov
Well-Known Member
Ето го моето отроче от днеска ми е имам за идея малко парички да изкарвам - чакам с нетърпение критика от всякакво естество , както и съвети най-вече за сео. http://haircare4yourhair.blogspot.com
Blinky каза:Яко блогче, бате. Мога ли да почна с коментара ?
Почвам:
Еми може да си добавиш описание под заглавието на блога си. Това е СЕО, още може да си добавиш описания към линковете и да си ги направиш невидими. Събмитване по блог директории, намиране на линк партьори и събмитване на RSS Feed-ове към такива сайтове.
Иначе на мен ми харва блога ти. Избрал си готин продукт а и пазара си е голям за този вид медикамент. Пожелавам ти успехи с блогването. :wink:
прав си благодаря за корекциятаDEATH каза:vetzkov - горе в header-a е добре
georgimateev каза:Абе плешивите ако са чекиджии, ше се регистрат като луди в adultfriendfinder-а и ше изкара пак доволни кинти
Различните броячи попринцип показват , ама колко е вярно нзvetzkov каза:ок мерси за позитивните коментари - та събмитнах аз вчера във всички директории от статията на блинки , даже пуснах постове в един 2 форума и върпоса ми е кога ще се поява в гугъл- това ме интересува най-много.а и на още един въпрос да ми отоговорите - има ли някав хтмл код дето да ми казва кой посетител от коя държава е.Благодаря предварително
ок мерси а относно това кога гугъл ще реши да ме адне има ли някаква яснота?ZzZaPyr каза:Различните броячи попринцип показват , ама колко е вярно нзvetzkov каза:ок мерси за позитивните коментари - та събмитнах аз вчера във всички директории от статията на блинки , даже пуснах постове в един 2 форума и върпоса ми е кога ще се поява в гугъл- това ме интересува най-много.а и на още един въпрос да ми отоговорите - има ли някав хтмл код дето да ми казва кой посетител от коя държава е.Благодаря предварително
Още един плюс за blogspot !georgimateev каза:Еми като гледам си на Blogspot, което означава, че до час след постването вече си в Google
Станимир каза:Още един плюс за blogspot !georgimateev каза:Еми като гледам си на Blogspot, което означава, че до час след постването вече си в Google
Мисля че Юли е следващия ъдейт, който чакам с нетърпение :twisted:DEATH каза:Гъгъл щи го индексира споко, на 3 месеца се ъпдейтва ПР.
Ехеее , аз си мислех че е чак августTsanko каза:Мисля че Юли е следващия ъдейт, който чакам с нетърпение :twisted:DEATH каза:Гъгъл щи го индексира споко, на 3 месеца се ъпдейтва ПР.