Siqna Asenova
New Member
Здравейте искам да попитам може ли да се печелят пари от facebook страница
Аз от известно време се чудя дали да създам страница. Според вас в днешна дата лесно ли е да се постигнат 5-10К харесвания? Знам, че зависи от съдържанието и т.н. , но говоря без някоя голяма страница да Ви рекламира.
Не е вярно това твърдение. Има методи, с които можеш да го постигнеш за по-малко от месец, според зависи усилията, които полагаш разбира се, може и по-кратко.Ще отнеме над година да постигнеш 5-10К харесвания без реклама.
Това за страница на български език важи ли?8К за месец се правят
Не съм пробвал с български фенове, ще стане вероятно, но ще е по-трудно.Това за страница на български език важи ли?
Възможно е разбира се, метода е напълно нормален, в зависимост от нишата процента на успеваемост(привличане) може да стигне и 35-40%.Да и аз щях да попитам, примерно за страница с 30 хиляди българска, дали е възможно да направя 8К за месец, два или три? Разбира се, ако се предлага такава услуга и става въпрос за реални хора с нормален метод за привличане, може да ми пишеш на ЛС.
Грам не ме бърка, че ти не си успял, приятелю. Просто не е окей да се пишат глупости, убиващи ентусиазма на момчета, които тепърва започват.
Ако пича, които попита, има сериозен интерес и е склонен да положи труда, да ми пише на лични, ще му помогна. 8К за месец се правят, бих заложил пари.
Къде е упоменато, че става въпрос за БГ страница?Приятелю, ставаше дума за страница на БГ пазара, не да привличам индийци в чужди страници.
Могат да пробват и след месец да дойдат в темата, отбелязвайки феновете, които са постигнали.
Това, че една страница (чужда) е успяла да достигне 8К за месец съвсем не означава, че ВСЯКА ще го направи, още повече, че фейсбук си барат по системата, според това какво са сънували миналата вечер.