E ek3ekytop Member 12 Септември 2008 #1 Съжалявам ако въпроса прозвучи глупаво ,но съм аматьор все още. Може ли някак да се промени кода на флаш видеотата така,че когато се цъкне два пъти върху тях да не те отвеждат към сайта от който са взети.? Благодаря ви предварително. Последно редактирано: 13 Септември 2008
Съжалявам ако въпроса прозвучи глупаво ,но съм аматьор все още. Може ли някак да се промени кода на флаш видеотата така,че когато се цъкне два пъти върху тях да не те отвеждат към сайта от който са взети.? Благодаря ви предварително.
E ek3ekytop Member 16 Септември 2008 #2 От: Може ли да се промени някак кода на флаш фидеотата??? Е стига де, сумати и специалисти са събрани тук.Ако не може ще съм доволен просто на едно- НЕ.
От: Може ли да се промени някак кода на флаш фидеотата??? Е стига де, сумати и специалисти са събрани тук.Ако не може ще съм доволен просто на едно- НЕ.
Cybertack New Member 16 Септември 2008 #3 От: Може ли да се промени някак кода на флаш фидеотата??? Може но не за нищо Прати на ЛС файла и кажи адреса пък ще обещаеш, че ще почерпиш
От: Може ли да се промени някак кода на флаш фидеотата??? Може но не за нищо Прати на ЛС файла и кажи адреса пък ще обещаеш, че ще почерпиш