Молба за легално лечение със забранена билка

От: Молба за легално лечение със забранена билка

Казват, че не се умира от болест, а от свършени дни. Наскоро една жена, която преди повече от 10 години е изкарала 9 курса химиотерапия и се е излекувала напълно ми даде една рецепта за билков чай, който е пила, за да си помогне и го пие до днес. Ако не помогне, поне няма да навреди:
4 листа тетра, набрана от планината, а не купена от аптеката
1 шепа липа
жълт кантарион
мащерка
добавят се и още билки по желание
това нещо като се свари, се прецежда и се държи в хладилника и се пие през деня.
Не знам само за тетрата три пъти я питах, не е ли отровна, а тя казва, че не е. Така че, ако ще правите тази отвара, внимавайте с пропорциите и ако трябва се консултирайте с някой, който разбира от билки.

Идеята на лечението със сода е, че тя неутрализира киселините, а раковите клетки виреят най-добре в кисела среда. Само дето нещата не са чак толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед. С пиене на сода няма как някой да се излекува от рак. Просто тя няма да достигне до всички клетки в тялото.
Не става въпрос за пиене на сода. Доколкото помня имаше процедури за инжектиране на сода.

Кофтито на стандартното "лечение" на рака е, че с разните му там псевдотерапии се скапва имунната защита на тялото, а точно тя е нужна да се бори с болестта.

Първо съчувствие на момичето и неговата майка. За първи път чувам марихуана да лекува, тя може да облекчава болки. Миомата не е карцином, усложнението може да е следоперативен период, който преминава долу-горе за около месец и половина. Мойта майка я опрерираха от миома и беше на 73 години, поради възрастта й и големината на тумора, който тя допусна от страх да стане колкото тримесечна бременост възстановяването и отне три месеца. Беше жълта и отпаднала през тези месеци и чувстваше дискомфот. Мина през задължителната химеотерапия, тя я правеше на парцал, но я изпълни. След това тя изцяло наблегна на плодовете и зеленчуците и задължително прясно приготвена храна на момента. Ограничава се от пържено, месо свинско и мазно и други вредни храни. Бабче се храни страшно здравословно повече и от мен и вече е на 82 години, да ми е жива и здрава. Трябва да спомена, че тя е човек който никога не е пила алкохол, пушила и е водила здравословен начин на живот, но въпреки всичко се разболя. Сега накратко, всичко е индивидуално и е до организма на човека и психиката му. Тя се беше пощръклила с какви ли не билки (листа от круша и какво ли не) само и само да не се оперира, но след като мина операцията първото което ми каза е, каже ли доктора, че ще реже значи ще реже, няма билки това онова, което ще стопи тумора. Всичко това е илюзия на човека, всеки вярва и в малкото когато е в безизходица. Някой беше написал по-горе: само плодове, много плодове и зеленчуци без химии, ядки, извара, цвик от прясно мляко, чист въздух и движение съчетано със сън. Дано съм била полезна :)

Всъщност не е точно така, макар че рязането е най-сигурният начин да се отървеш от подобен проблем. Всеки човек има ракови клетки в един или друг момент в тялото си, но почти винаги имунната система ги преборва. Понякога се развиват до малки тумори, но организмът ги убива и калцифицира, а човек дори не разбира, че е бил болен. Когато обаче раковите клетки започнат да се размножават без контрол става страшно.

От: От: Молба за легално лечение със забранена билка

Всъщност не е точно така, макар че рязането е най-сигурният начин да се отървеш от подобен проблем. Всеки човек има ракови клетки в един или друг момент в тялото си, но почти винаги имунната система ги преборва. Понякога се развиват до малки тумори, но организмът ги убива и калцифицира, а човек дори не разбира, че е бил болен. Когато обаче раковите клетки започнат да се размножават без контрол става страшно.
Съгласна, без контрол е само развитие на карцином е тогава е страшно. Миомата е доброкачествен тумор.

@ DANGERZONE "усложнението може да е следоперативен период, който преминава долу-горе за около месец и половина." - надявам се в думите ти, но това, което чух днес: "утре ще я изпишат, но е много зле, разсейките са напреднали", просто ме срина. Моля се наистина да не е късно, докато се прибера. Готова съм на всичко, но най-вече решена да се боря с негативите. Моля се на енергийната сила на планетата да я облее с енергия за живот и унищожи паразитите.

Видео дебат, който си заслужава да се гледа:
Участници: д-р Юлиян Караджов - д-р по биохимия на мозъка, Евгени Йорданов - пациент, д-р Момчил Василев - директор на национален фокусен център за наркотици и наркомании.

Доказателство на пациента и биохимика, че марихуаната лекува, Василев просто няма място тук.
[video=youtube;UmhF58_WOAE]http://www.youtube.com/watch?v=UmhF58_WOAE[/video]

Попаднах на нещо потресаващо и вярвам, че написаното е истина:

ПРОЧИСТИ ПАРАЗИТА, ИЗЛЕКУВАЙ РАКА
Добрите вести са, че когато метила и всичките му стадии са унищожени, орто-фосфо-тирозина изчезва. За 24 часа всичкия орто-фосфо-тирозин си е заминал! Ракът ти е спрял. Ти все още имаш важната задача да поправиш повредите. Но ракът ти не може да се върне. И ти си спечелил битката на живота ти
..............................

КАТЕГОРИЧНО, ТИ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИШ ТРИ НЕЩА:

1. Унищожи паразитите във всичките им стадии
2. Не разрешавай повече на пропилов алкохол да влиза в тялото ти.
3. Прочисти всички метали и често срещани токсини от тялото, така че да оздравееш.

БИЛКОВИ ПРОТИВОПАРАЗИТНИ ЛЕКОВЕ
.........................
• Шлюпки от Орех (Juglans Regia, Black walnut hulls)
• Пелин (от храста Artemisia absynthium)
• Карамфил (подправка)

Тези три билки трябва да се използват заедно. Обвивката на ореха и пелина убиват възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита. Карамфила убива яйцата. Само ако ги използваш заедно можеш да разкараш от себе си паразитите. Ако убиеш само възрастните, малките стадии и яйцата скоро ще порастнат до зрели индивиди. Те трябва да се използват заедно като лечение.
Зелената обвивка на ореха има чудотворно анти паразитно действие. След като почернее е безполезна. Големите зелени топки падат на земята през ранната есен. След седмица-две те ще са черни и разлагащи се. Затова всеки желащ да направи противопаразитния лек трябва да бъде внимателен да не премине критичното време за бране. Окуражавам всеки да си изработи свои паразитициди (притивопаразитен лек) и да поеме забравената отговорност за поддържане на себе си и свеоето семейство чисти от малките чудовища.

Тук продължава...

Последно редактирано:

Много съжалявам, че има разсейки, това не е никак, ама никак добре. Това означава, че тези разсейки не са от миомата, а някъде другаде има и друго огнище. http://www.blitz.bg/article/24407 Възможно е да е, лимфен възел. Ето тук всичко за миомата: http://www.puls.bg/illnes/issue_321/ Щом тумора е доброкачествен, той не прави разсейки, той може да се оприличи, като "киста", която се отстранява, а миомата е такава. Само карценомите правят разсейки. Търси друг източник на тези разсейки.

За съжаление истината е скрита от мен и се извинявам за подвеждането ви. 4-та степен рак. Операцията е била отваряне и затваряне, нищо не е отстранявано. Това което ми казаха последно е, че миомата е трябвало да се извади преди време. Разсейките са обхванали яйчниците, дроба и не знам какво още. Но в такъв случай питане няма, ще действам докрай!

Моля админите за извинение и да заключат или изтрият темата, като преценят.

Не питай старило, питай патило !

Като патило мога да ти кажа, че към MJ няма пристрастяване, въпроса е да не отидеш по-натам, защото тогава връщането е като изкачването на Еверест без екипировка!

За съжаление поради лекарска НЕМАРЛИВОСТ изпратих майка ми. Рак на яйчниците, който се е развивал в продължение на 2 години, не е видян при прегледите на видеозон, когато е гледана за състоянието на миомата. Не успях да я спася, издъхна в ръката ми един след като пристигнах при нея. Дробът и беше разбит. Моля жените да се преглеждат при различни лекари.

Моите съболезнования, нека почива в мир. :(

За съжаление поради лекарска НЕМАРЛИВОСТ изпратих майка ми. Рак на яйчниците, който се е развивал в продължение на 2 години, не е видян при прегледите на видеозон, когато е гледана за състоянието на миомата. Не успях да я спася, издъхна в ръката ми един след като пристигнах при нея. Дробът и беше разбит. Моля жените да се преглеждат при различни лекари.

Моите съболезнования. Знам какво е да изгубиш близък. Съжалявам. :(

Съболезнования и от мен. Жалко за жената, но за съжаление е така, все късно се открива рака. Все пак, поне си била с нея в последния и час, сигурна съм, че е била щастлива да си види детето преди да си отиде. Тези дни и около мен само за рак се говори и то все млади хора, та като чуя тази дума и настръхвам.

Стига сте слушали някакви брадати чичковци и философи !!
Не питай старило, питай патило !
В голяма част от случаите, тъй нарченото ''патило'' са всъщност барадатите чичковци и философи

Петя, моите съболезнования. Наскоро един съсед го победи рака. Това стана в рамките на половин година, а беше голям човек, скала.

Благодаря ви! Знам, че ме усети с присъствието ми. Но сега съм спокойна, че не страда и духом е с нас, а що се отнася до немарливият, както му е казал личният лекар на майка ми, "къде си гледал бе", моето ще бъде на дела. Благодаря ви за подкрепата!

Моите най-искренни съболезнования :(

Да почива в мир...

При сериозни диагнози и притеснения винаги търсете колкото се може повече гледни точки.

Да почива в мир...

При сериозни диагнози и притеснения винаги търсете колкото се може повече гледни точки.

Така е, това важи не само за болестите, а за всичко друго. Аз съм свидетел, че Петя направи каквото можа и търсеше всякакви варианти, тази тема го доказва. Просто, понякога се случват неща, които не зависят от нас.

Горе