Maverick
Well-Known Member
От доста време се занимавам с продажбата на оксидни пигменти (боя за оцветяване на почти всичко и устойчива на УВ лъчи) и хидроизолация. До сега всичко беше офлайн. От 2-3 седмици я рекламирам и в интернет. Направил съм сайт, който смятам, че е лесен за употреба (на опънкарт) и го рекламирам в адлайз. До момента имам 250 лв. изхарчени (като цената на клик е 10 ст. тъй като не може по-малко ). Но не съм доволен от резултатите който получавам от онлайн кампанията. Поради естеството на продуктите не мисля, че фейсбук страници е подходяща инвестиция (А вие как мислите?).
Мога да си заложа репутацията във форума за това, че няма по-добра хидроизолация на такава цена в България. Освен това е и лесна за използване, за разлика от алтернативните решения. А боята като цена-качество също е на високо ниво. Предимно приложението й е за фирми, но по-голямата част от тях предпочитат да използват по-евтини и по-малко качествени оксидни пигменти.
Та какви съвети бихте ми дали? Какво да променя? Как/къде да рекламирам?
Мога да си заложа репутацията във форума за това, че няма по-добра хидроизолация на такава цена в България. Освен това е и лесна за използване, за разлика от алтернативните решения. А боята като цена-качество също е на високо ниво. Предимно приложението й е за фирми, но по-голямата част от тях предпочитат да използват по-евтини и по-малко качествени оксидни пигменти.
Та какви съвети бихте ми дали? Какво да променя? Как/къде да рекламирам?