Re: От: От: Молба - кажете ми добър хостинг
Е, не е само това, не е само този сайт. Аз имам не един сайт там и съм имал различни проблеми и винаги са ми помагали.
Да кажем че при тях проблема е с entry процесите (преведени като само процеси и означащи конкурентни връзки на секунда) и това че в общите условия пише не повече от 20 или отиваш директно на manged vps ако не разбираш от впси ... ако трафика е разпределен равномерно през деня няма проблеми но ако идва на удари е голям проблем... който при нас го няма въобще
Колко сме силни: Сайтовете от 3 про акаунта (заради минути) се събраха в един vpsh 512 за = 4.98 без да им се пипа нищо и без да нарушават феър шеър полисито ни а един менидж впс който във статистиката показваше 1500 минути пасна на 2G плана... - собственика искаше да ми купува уискита
Къде НЕ можем да помогнем със шеърд /семи дедикейтед / хибридни решения: Ако сайта работи тежко с базата това си е за оптимизация от програмист не хостинга да компенсира с кешове... но при 99% от сайтовете който сме хоствали го няма като проблем... а където го има добър програмист + собствен впс + чисто ссд + дедикейтед ядра + повечко рам и ситуацията заспива...
Каква е разликата. Само да не ми дадеш пак червено
С риск да ми се сърди админа на суперите, разликата между Суперите != Джъмп, Делта, FitVPS, Хостбългария, Алиен и нас е че те са маркетингова компания и финалното решение за развитието се взима маркетинг /мениджмънт докато другите изброени сме Тех компании и финалните решения се взимат от сис-админи...
А делта специално са компанията с топ инфраструктура на едн юзер маркета (и не само) в БГ това което го имат те го нямат нито суперите нито ицн
Препоръчва винаги само една компания.
Ами ще препоръчва като е доволен. Пазим му бизнеса от загуба на приходи.
Преди препоръчваше друга фирма ... като нуждата от технологични решения за сайтовете му нарасна е при нас, и не ни е сменял от доста месеци като ние гледаме да отговорим на тези нужди като му даваме разумна цена ... Основно са проблемите с ДДОС - онзиден смекчавахме за него 4 часов непрекъснат ддос (най дългия досега) като след последните ни подобрения нито сайтовете му нито сървъра мръдна (business as usual).
ПП Надявам се този който е платил ДДОСа да се е охарчил във високия сегмент поне 30-50 гущера на час... и сега да му е гадно